arzusahiin5 Hanımlar erkek bebeğim bugün 31 haftalık oldu kilosu 1580gram sizin bebekleriniz kaç kilo ? sizce az mı olması gerektiği gibi mi 🤔🤔
Glsh14 arzusahiin5 benim bebegimde 31 haftalikken 1600 gramdi doktorum gayet iyi haftasina uyumlu dedi
edis22 arzusahiin5 bende 30+1′deyim bugun kontole gittim bende. Benimde erkek ve 1380 kilo ve 35cm dedi dr. Haftasina gore sanirim biraz geride😞. Birisi dedi pozisiyonundam dolayi oyle gozukebiliyormus dedi. Bilgisi olan varmi bu konuda😒
Renginveannesi_ arzusahiin5 evet gerektiği gibi canım, gayet iiyi bı kiloda bebek 🙏 karın çevresi ve suyu iyiyse iri bı bebek değilse gayet iyi 👍🏻
Glsh14 edis22 yok hayir yapmadim 34+1 iz cumartesi kontrolumuz var o zaman ogrenicez ne kadar olmusuz
edis22 Bebisbekleme banada dr uygun haftasina gore dedi ama usg’nin olculerine gore 29+1 yaziyordu kagitta yoksa dr normal dedi ama iste usg de oyle gorunce aklima takildi
edis22 Bebisbekleme seninki 300gr benimkindem cok bak. Acaba ben bu aralar diyet yapiyorum ondanmi bebegim kilo almamis fazla?
Bebisbekleme Ben genellikle bebege faydali besinler tuketmeye calisiyorum diyet uyguluyorum derkennn neler yiyorsunuz mesela boyuna da 42 cm dedi