sekin99900 23.haftama girdim hiç geçmeyen kasık ,bel,karın ağrılarım var idrar tahlili yaptırdım temiz Progestan kullanıyorum bayadır doktor korkutuyor böyle olan var mı bi ben miyim napıcam bilmiyorum artık 😔😔😔
Yesimtmr sekin99900 bennn varım korkmayın hiç boşa korkutuyorlar bu ikinci gebeliğim oğlum erken doğdu onda böyle şeyler yaşamadım ama bundaki agrılar beni benden alıyor son zamanlar öyle bişi oluyor ki sanki çocuğun eli ayağı bir yeri çıkacakmış gibi alt tarafımda öyle bir agrı oluyor tuvaleten çıkıyorum tuvaletim geliyor ve şuan hiç bir yere gitmek istemiyorum yürüdükçe agrım oluyor 31 haftalığım ve doktor korkulacak bişi yok çok normal diyor
Pcoslubiranne sekin99900 bende oyleyim post actim hatta.Benim plesentam da asagida bebek de assgida tabi. 19+3 olduk sanki 8 aylik hamileyim her yerim agriyor.Ama oglumda da agrim cok oluyordu doktor normal bir can tasiyorsun diyordu.
Vera09 sekin99900 progestanı sadece ağrınız olduğu içinmi verdi kanama da varmı benim de ağrılarm var ama doktor olur öyle diyor
sekin99900 Pcoslubiranne oğlunuzu kaç haftalık doğurdunuz ,plesantanın aşağıda olduğunu nasıl anladınız
Pcoslubiranne sekin99900 oglum 37+1 de suyum geldi.Onda plesentamla ilgili bir sorun yoktu ama iri bir bebekti cok agrim oluyordu. Gebeligim basindan beri lekelenmem vardi en son doktor 16. Haftada söyledi ultrasonda ortaya cikti haftan erken yukari cikar dedi rahmi kapatmiyormus ama oraya dogru sarkmis durumda su an 19+3um 7. Ayinda yukari cikarsa rahatlarsin dedi bakalim.