Gmzee_33 Bebeğim doğduktan bir süre sonra on günlüğüne memlekte gideceğiz orada bebeği yatırmak için babynest tarzı birşey almam gerekiyor bu konuda bana fikir verir misiniz? Gereksiz birsymis gibi görüyordum fakat şuan ondan başka çözüm aklıma gelmiyor.
Guler123_ Gmzee_33 yok aslında çok gerekli bende gereksiz diye düşünüyordum ama elimdeki besige en uygunu oymuş ve set olarak almayı düşünüyorum kullanırsan işini görür kullanmazsan işini görmez ama memlekete gideceğim diyorsun orada bebeğin kendi özel yatağı olsun daha iyi babynest al orada kullanışlı olur gitmeden önce de yıkarsın tertemiz içine siner
Gmzee_33 Guler123_ bende öyle düşündüm ama hiç kullanmadim için ne kadar iyi olur bilememistim. Teşekkür ederim🙏
Guler123_ Gmzee_33 bende hiç kullanmadım ama sana tavsiyem ilk önce bimden A101 den falan bazen geliyor oradan kalitesine bak öyle sipariş et nasıl bir şey geleceğini bilirsin içine siner
zeyneplikoglu7 Cok güzel düşünmüşsunuz bende gitmiş olsam bı yere bebeğimin kendine özel yatağı olsun isterdim :)
Gmzee_33 zeyneplikoglu7 daha küçük olacağı için rahat olsun kendine ait olsun istiyorum. Aynı zamanda da sürekli kullanabileceğim birşey. Anne olmak böyle birşeymis demek ki yeni anliyoruz😊