Nhlll Lykiav benim ilk gebeligimde vardı doğumdan snra geçti 2. Hamileyim ağrım oluyodu magnezyum başlattı iyi geldi umarım varış oluşmaz😐
Nurakin077 Lykiav oluyor canım benim var mesela doktor vajinal varis dedi doğumdan sonrası için geçer en kötü azalır dedi ayakta durunca çok ağrıyor 😣
Nhlll Lykiav belki sizede faydası olur magnezyumun doktorunuza danıştiniz mi bende yuruyemiyorum yatakta bilr dönerken ağrı yapiyodu magnezyum kullanıyorum şimdi iyiyim çok sukur
Tubiiiiif Kızlar nasil oluyor genital devaris benimde rahiminin içinden sol tarafta şişlik var fitil koydukça hissediyorum daha cok doktor sordum ödem olmuş dedi birseyde vermedim korkuyorum ama yoktu öyle birsey hamilikte cıktı
Nurakin077 Tubiiiiif ödem zaten kuzum o sebeb oluyor mesela dudak kısmında şişlik var ise ve içe doğru morsa varis morluğu oluyor zaten bide ağrı yapar ayakta durdukça
Tubiiiiif Nurakin077 doktor muane etti degişik birsey dedi ismi yabancı ondan korkuttu o olsaydı bir sürü antibiyotik kullanman gereklidi dedi o degilmiş ama birsey demedi geçer falan diye ay her fitil koydum korkuyorum o şişlikli hissediyorum
Nurakin077 Tubiiiiif benim hamileliğim hep en ufak vücudumda oluşan değişikliklere korkarak geçti valla cidden bir şey olunca hiç Düşünmeden sorun doktorunuza yani ben bi hafta bekledim sormak için
Tubiiiiif Nurakin077 bende soruyorum canım oan doguma gircekdi ayak üstü konuştuk pazartesi sorcam inşallah
Lykiav Nurakin077 evet ya inşALLAH hemen geçer vallaha sinirimi bozdu. Dediğiniz gibi görüntüsü de daha kötü