babylove_06 Merhaba sevgili anneler bebeğim 1 aylık dil bağımız var , küçükken kestirmek istiyorum . Ankara da önerebileceğiniz çocuk cerrahi doktoru var mı , devlette yaptırmayı düşünüyorum
Melike babylove_06 merhabalar bebeğim 40 günlükken gazi üniversitesinin özel bölümünde Cerrah Zafer Türkyılmaz kesti aşırı memnun kaldım çok ilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim 148₺ ücret ödemiştim
babylove_06 Melike Öncelikle Cevabınız İçin çok teşekkür ederim ☺️ Nasıl sıra alabilirim , bi doktor sevki mi gerekli yoksa direkt gidebilir miyim
Melike babylove_06 Rica ederim ne demek 🫶🏻Hastanenin çocuk cerrahisi bölümünü arayıp cerraha randevu alıcaktım ücretli randevu dil bağı için dediğinizde verirler randevu. Sonra direk cerraha gidiyorsunz ben bu şekil almıştım.
babylove_06 Melike tamamdır tekrardan çok teşekkür ederim beni aydınlattığınız İçin , yarın direk randevumu oluşturacağım inşallah kolaylıkla atlatırız
Melike babylove_06 1 günde hemen toparlandı benim bebeğim hiç merak etmeyin rabbim şifa versin inşallah 🥹🌸