Sonunda bende hikayemi yazıyorum kızlar 😍Tam 41. Haftada yatışım yapılmıştı kızımın gelmeye pek niyeti yoktu ve akşamdan fitil yerleştirdiler sabah 7 gibi benim sancılarım başladı kızlar 1 saat sonra falan sancılarımın şiddeti ve aralığı çok artmıştı yaklaşık 2 saat daha sancı çektim doktorum geldi muayene etti 4 5 cm açıklığım vardı epidural istediğimi söyledim 6 7 cm iken yapılacağını söylediler niye o kadar geç dediklerini bilmiyorum tabi benim bildiğim 4 cm iken yapılıyordu her neyse en son benim sancılarım 3 dakikada bire düştü ama çok zorluyordu beni sürekli belime masaj yaptırıyordum sancı sırasında daha sonra epidural yapıldı ve aşırı derecede rahatladım size anlatamam ağrıyı tamamen kesmiyor ama yüzde yetmiş seksen kesiyor diyebilirim. Epiduralden sonra biraz dinlenme vaktim oldu ebe geldi muayene etti doğumhaneye iniyoruz dedi saat 11.30 du . Doğumhanede biraz yürüdüm falan epiduralin etkisi geçince benim sancılarım yine arttı ve artık doğurmak istiyorum ıkınma hissi geliyordu çatala çıktım ama bebeğimin kafası tam kanala yerleşemedi yanaktan gelmeye çalışıyormuş meğer. Benim sancılarım yine çok artınca biraz daha epidural verildi tabi o verildiği zaman aşırı rahatlıyordum sancı gelince sadece ıkınmak istiyordum sürekli bebeğimin kalp atışları takip ediliyordu. Ben oradayken 2 tane kadın geldi ve doğurdu gitti o ara ben ne zaman doğuracam diye düşündüM .saat 5.30 olmuştu bebeğim hala tam kanala inmediği ve kalp atışlarında düşme olduğu için doktorum artık sezeryana gidiyoruz dedi ve apar topar ameliyathaneye indirildim. Normal doğumu çok istiyordum ve çokta uğraştım 5 6 saat sadece ıkındım☹️ ama nasip değildi demek ki olmadı. çok şükür şimdi ikimizde sağlıklıyız 5 günlük olduk ☺️epiduralin etkisi kaldı bende şimdi ayağa kalkınca aşırı derecede başım ağrıyor çok farklı bir ağrı hastanede de kimse demedi kahve içip bitter çikolata ye diye şimdi onu atmaya çalışıyorum. Baya uzun olmuş olabilir ama yazmak istedim 😊 hepinize kolay doğumlar diliyorum❤️