Genc_annee Zeynep Kamil de detaylı ultrason yaptıran var mı? Sadece detaylı ultrason için oraya gideceğim ilk defa. İlgi,alaka nasıl?
Betulsen34 Genc_annee ben yaptirdim. Doktor erkekti. Bana asistani bakmak istedi benimde isime geldi bayan oldugu icin. Doktorda ara ara kontrol etti. Ilgi alakalari cok guzeldi. Ben cok memnun kaldim yarim saat icerideydim
Gamze3458 Genc_annee evet var ama randevu bulmak çok zor birde perinatoloji bölümü detaylı usg yapmıyor sadece riskli gecelere bakılıyor mhrsden randevu alırken kadın doğum seçim muayene yerinde doppler 20 24 bölümü var ordan direk alınıyor tabi randevu bulabilirseniz perinatoloji olarak alırsanız boşa almış olursunuz🙏
aslhansrc1 Genc_annee ben geçen ay yaptırdım habibe ayvacı taşan önce hiç memnun kalmadım önce asistanı ölçümü aldı daha sonra doktpr kontrol etti sinirli bir doktor sorunuza cevap vermiyor bebekte biyerini tam net göremediginde git dolaş diyor ve saatlerce bekletiyolar artık ne zaman içeri alırsa kısacası memnun kalmadım he birde ölçüm yaparken asla monitörü çevirip size göstermiyor kendi bakıyor.
Yaseminf Genc_annee once rutin muayene olmanız lazım ki kaydınız açılsın sonra 20-24 hafta dopler icin randevu alıyorsunuz ama ben en başından beri o hastanede takipli olmama rağmen randevu bulamadım perinotoloji bölümünde bakılıyor zaten randevu yokmuş galiba saniyeler icerisinde tükeniyor bende orada ikili testimi yapan Erbil Cakar’ in muayenehanesinde çektirdim sonuçta hastaneye de gitsem aynı kişi çekecekti
Genc_annee Betulsen34 bayan Doktora randevu aldım haftaya gideceğim de acaba erkek de gelir mi sonradan eşim çok hassas bu konuda
Denizkrgz4 Betulsen34 detaylı ultrason ücretli mi zeynep kamilde? Ücretli ise fiyatı ne kadardı acaba ? 😊
Deletedmom7373700 Genc_annee asistanı erkekse o bakıyor. Doktor ilgilenmiyor. Asistanı var her doktorun 2-3 tane. Asistanlar bakıyor. Hangi doktora aldınız randevuyu ? Bide zaten detaylı perinatoloji bölümünde olacaksa eşleri almıyorlar içeri. Doktorları falan görmüyorlar yani
Halfey Bende aynı şekilde merak ediyorum Özelde takipliyim detaylı için Zeynep kamile gidicem Türkan Gürsu için randevu aldım kadın doğuma. detaylı olacağını söyleyince yönlendiriyorlarmış perinatolojiye
Kedilitazeanne1 Halfey Aa bende o doktora gidiyorum, ilk kadın doğuma randevu alıp doktor mu yonlendiricek detaylı ultrasona yani
Halfey Genc_annee perinatoloji bölümünde bakıyorlar diye biliyorum hangi doktora denk gelirse heralde bende ilk gidicem tam bi bilgim yok buradaki yorumlardan okuduğum kadarıyla randevu aldım zaten perinatolojiye randevu alınmıyor yönlendirileceksiniz falan yazıyor mhrs de
Xsevgi63 Halfey randevuyu nasıl alabiliriz acaba hep bakıyorum mhrs den yok bende 18 haftalığım arıyorum 182 şu gün şu saatte ara al diyorlar arıyorum hep başka güne atıyorlar alamadim bir türlü.
Genc_annee Halfey Yani ben kadın doğuma randevu aldım dediğiniz gibi ordan yönlendirirler herhalde benimde pek bilgim yok bu konuda
Halfey Genc_annee evet çok garip benim ilk gebeliğim ve sürekli aklım bebekte 😅 inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız 💕
Genc_annee Halfey 17. Haftamda öğrendim kız bizimkisi ama net değil dedi bugün gittim görmedim dedi inşallah değişmez detaylı ultrasonda da bakarız o zaman