aslansmommm Ebissss 17 haftalık hissettim şu an 20 oldu ama artık ilk zamanlar kadar hissedemiyorum nedense 🤷🏻♀️ Erkek 🥰
Bet7408 Ebissss 17+2 de cinsiyetimiz kız ben çok zayıf olduğum için erken hissettim şuan 30+1 aşırı fazla hissediyorum ayakları çıkıyor artık hamile kaldığımda 42 kiloydum şuan 51
Ebissss aslansmommm neden acaba doktorunuxla görüştünüz mü? Ben 21+5 deyim bugün yoğun hissettim ilk kez
Mrv135 Ebissss 17+3 de hissettim ilk kıpırdanmalarını. Şimdi 20+0 oldu daha da güçlendiğini hissediyorum. Cinsiyeti erkek 🥰
Ebissss Mrv135 yaa erken hissetmemişsiniz maşallah benim bugün 21+5 bayağı hareketlilik hissettim ilk defa
Obirgebe Ebissss ilk kızımda 20 haftalıktım ikimci kızımda 18 şimdi ise oğluşta 16 da hissetim ama cinsiyetle alakalı değil hamilelik sayısıyla alakalı birşey ☺️
aslansmommm Ebissss çok erken henüz 21. Haftadan sonra düzenli hissedilirmiş genelde doktora danışmadım o yüzden arada balık gibi hareket ediyo bana yetiyo şimdilik iyi olsunlarda yavrularımız 🫶🧿
Mrv135 Ebissss Evet ben de 19-20 den önce hissetmem sanıyordum ilk gebelik diye ama oglus biraz hareketli sanırım o yüzden erken hissettim 😍🙏 O kipirdanmalar çok farklı hissettiriyor dimi 😍
Ebissss aslansmommm ben 23 e geldim ama bebeğimin teklemelerini az hissetmeye başladım acaba sorun var mı