Bet7408 Nur22Elif 15 saatlik yolculuk yapmıştım doktorum 2 saatte bir 5 dk yürüyüş yapmak şartıyla çıkabilirsin dedi
Esmakks Nur22Elif merhabalar canım ben hamileliğimin bağın 18 saatlik bir yolculuk yaptım şok şükür sorun yaşamadım. Ama her 2 saatte bir yürüyüş yaptım doktorum öyle önermişti .
EssoSavve Nur22Elif seni bilmem ama ben yaşamadım 6 saatte Adana’ya gittim 12 yaşında oğlumda dizimde yata yata gitti. Hemde otobüsle. Gerçi inince şükür ağlaması yaptım orası ayrı da 😅😅😅
Nur22Elif memurehanim Merveofs Deletedmom7373700 Hulus Bulunduğum yerde sadece doktor sıkıntısı olduğu için sadede 1 defa gidebildim. Takipli olduğum belirli bi doktorum yok. O yüzden burdan sormak istedim 🙏 cevaplar için çok teşekkür ederim
Merveofs Doktoruna sor bence ama ben hamileliği bekliyordum zaten hatta emindim olacağından uçakla seyahat ettim sonra 6 haftalıkken de arabayla uzun bir yolculuk yaptım elhamdülillah bir şey olmadı
Deletedmom7373700 Nur22Elif ben doktoruma sormuştum. 9. Haftamda. Hiç bir problem yok gidebilirsin demişti. Bence mutlaka doktorunuza danışın
Hulus Nur22Elif ben doktorumdan 20. Haftada gideceğim tatil için izin aldım. Ama mesela şu var 16. Haftamdayim cok fazla kuyruk sokumu ağrım var ozellikle uzun süreli oturmalarda. Bayag zor olacak gibi duruyor. Bence doktorunuza sorun en sağlıklı olani o ve vucudunuz söyler.
Nursah34 Doktorum bana kendin bilirsin dedi 12 haftaliktim bayramın 2. Günü 9 saatlik otobüs yolculugu yaptım her molada bol bol yürüdüm çok tuvaletim gelir diye suyu çok tuketemedim çok şükür bı sıkıntım olmadı inşallah sizdede olmaz 🥰
limonluanne Nur22Elif 8 haftalık hamileyken 5 saat uçak yolculuğu yapmıştım, sorunsuz geçmişti. Uçağa binmeden önce doktorumla görüşüp izin almıştım