memurehanim Haftada olanlar neler yaşıyorsunuz 😊 benim bulantılar ara sıra devam ediyor ve ara ara hafif kasık batması agrıları oluyor 😌
Selinayyy memurehanim bizde 10 haftaya giricez allahin izniyle bulantilarim hala devam ediyor direkli acıkma oluyor lekelenmem olmustu ama geçti çok sukur ki bi sonraki randevum 3 hafta var cinsiyet söylerim dedi doktorum gösterirse o yüzden sabirsizla bekliyorum
KubraaO memurehanim biz 10+3 üz normalde her sabah kalkar kalkmaz safra çıkarırdım , dün hiç çıkarmadım bugün de bulantı var gibi yok gibi ve yine safra çıkaramadım. Bundan önce bir kaybım var korkuyorum. Aranızda böyle olan var mı kızlar napmalıyım?
TubaBozkurt memurehanim seni çok iyi anlıyorum benim de 3 haftam var günler çoknyavaş sanki. Bebeği daha hissetmeye başlamadığımız için sürekli görmek istiyoruz ultrasonda galiba.
1bebiis1annnis Ben 9 haftalık hamileyim mide bulantısı varve bnmde 3 haftm var randevuma ayn zmn hiç geçmiyor
memurehanim Selinayyy ben de aynı şekilde bir de 2 kaybım olmuştu onlarda hiç kalp atışı vs duymamıştım bunda çok şükür her şey yolunda ama hep merak ediyorum iyidir inşalalh Allah’a güveniyorum 🤲🏻😌
Selinayyy memurehanim Gerçekten öyle çok merak ediyor insan allahim saglicakla kucağımıza almayı nasip etsin
memurehanim TubaBozkurt maalesef bir de öncekilerden kalan korku olduğundan hep bi tedirginlik var ne kadar düşünmemeye çalışsam da 🥲