114256 Kızlar bacaklarım şişmeye başladı ve sertleşti ve inanılmaz derecede hızlı kilo alıyorum komik gelecek ama tartıda her gün 1 kilo aldığımı görüyorum bu normal değil doktoruma soracağım ama siz ödem için ne yaptınız nasıl geçer bu
Ormanmeyveli 114256 Bol su aşkım sonra yürüyüş hareket yani yoga vs de olur. Tuzu azalt. Biraz olsa azalacaktir. Ama sen kan tahlililine idrar tahliline de baktir bir bazi degerlerin yukselmesi de ödem yapabilir
Nskyhn 114256 Instagram’da melike_yoga diye bir uzman var ödem için hafif sakinleştirici güzel hareketler var ondan yaparsanız çok faydasını görürsünüz
Sadriye35 114256 tansiyonunuzu kontrol edin idrarda protein var mı baktırın ödem tansiyondan da olabilir haftanız kaç benim de yüzümde elimde şişme var
Haticelisa 114256 35 haftadayim ayni bi anda ellerim ayaklarim davul gibi oluyo yuruyuste yapiyorum ama odemliyim malesef suda iciyorum 😢
Dark 114256 her gün 1 kilo ise ilk fırsatta doktora danışın. Şeker yüklemesi yaptırin haftaniz gelince mutlaka. Şuan küçükmüş haftaniz normal değil bu kadar almak. Son haftalar alınıyor genelde Az tuzlu az şekerli yiyin. Akşamları bişey yemeyin. Bol su için hareketsiz kalmayın