Cansugamze_ Biz bugün oğluşumla 516 gr 27 cm olmuşuz herşey iyiymiş ama bi tık suyumuz fazla çıktı azcık tatlılardan uzak durcaz 🥲💙onun dışında herşey yolunda sizler nasılsınız 🥰 Bu arada beybim “nerde hata yaptım” die düşünüyo galiba ahahsha🥲💙
benimmdunyamm Cansugamze_ maşallah 🥰biraz dikkat et karbonhidrata falan suyun düzelir kuzum bende bugun gördüm kızımı 🥰çok tatlıydı
aylinpalaa Cansugamze_ maşallah bebişinize🧿 bende pazartesi gitmiştim 23+0da 28 cm 552 gramdı oğlum 🥹
Bayancorek Cansugamze_ İyi çok şükür yolunda her şey. Maşallah miniğe. Benim ki de bacak bacak üstüne atıyor bir de bir eli hep ensesinde, külhan beyi ismini taktı doktorumuz bir tesbihi eksikmiş, eğleniyor bizimle. 🌸🙈
Cansugamze_ Bayancorek oyy maşallah ona sağlıkla gelsin inşallah 🥰bizimki de işte genelde yüzünü kapatıyo 😂🤲🏻❤
Havvauslu Cansugamze_ maşallah bizde 21+4 deyiz kanama gözüküyor ama 1 kez kanamam oldu sadece içerde birikmiş sanırım risklideyim suanda
Cansugamze_ Havvauslu korkma kuzum stres ypma hiç düzelir inşallah bizde de kist çıkmıştı beyninde bugün kapanmış stres yapmadım hiç snde kafaya takmamaya çalış dinlen bişy olmaz Allahın izniyle merak etme❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻
gorky Maşallah 😊ben gideli 2hafta oldu haftaya da detaylımız var 22+6. Su çokluğu yada azlığı olduğunda söylüyorlar dimi şimdi siz öyle yazınca bende bi düşündüm doktor birşey söylememişti
Cansugamze_ gorky evet kuzum suyun bi tık fazla şekerden birz uzak dur çok yememeye çalış dedi doktorum tokluk şekerime bakcak bide de kan alındı🤲🏻❤
Obirgebe Cansugamze_ yaaaa çok güzelsin sennn maşallah sanaa 🥰 bende haftaya gireceğim ayrıntılıya tam 22 yiz şuanda
Peperonni Cansugamze_ Oy maşallah 🧿 kederlenmiş Şafak sayıyor 😂😂😂😂 Bizde 23. Haftanızdayız☺️ Haftaya kontrolümüz var şeker yüklemesi yapılacak
Cansugamze_ Peperonni sizede maşallah güzel sonuçlar al inşallah balımm😍🤲🏻❤❤bizim tokluk bakıldı sadece yarın öğrencez 🥰
despina234 Maşallah 😍 biz de 21.haftadayız haftaya Pazartesi kontrolüm var bebeğimi çok merak ediyorum bir aydır gitmiyorum kontrole ve haftaya detaylı ultrason da var 😍😍