Alparslaninannesii 5+5 haftalik hamileyim bugun gidip bebegimi karindan gördüm cok şükür anca biraz kanama alani var dedi yat dinlen is yapma dedi sizdede bu durum oldu mu ne zmn gecti gecer mi biraz bilgi verir misiniz
La_Liberte Alparslaninannesii benim de vardı 11. Haftada kayboldu. Hep yattım. Progestan kullandım.ç. Stres yapmayın geçecek sizin de. Çok geçmiş olsun 💐
tdincel Alparslaninannesii 2 hafta yatak istirahati yap ev işi yapma moralini yüksek tut Allah ın izniyle geçer bana progestan vermişti doktor hala kanamam devam ediyo 2 hafta oldu ama bebek iyi çok şükür içerde kanama durmuş biriken kan geliyomuş 2 haftadır yatıyorum 2 hafta daha yatıcam dua et bol bol dinlen moralini bozma inşallah atlatırsınız 🙏🏻
Sefgii Bende de vardı canım. Birkaç hafta sonra kendiliğinden geçti. Kendini yormamaya çalış fırsat buldukça uzan
Alparslaninannesii La_Liberte teşekkür ederim canım progestan vermedi az diye iki tane igne verdi bakalim haftaya gidip kalp atışıni duyabilirz inşallah
Alparslaninannesii tdincel cok teşekkür ederim canım inşallah sende atlatırsın sağlıkla gelsin bebeklerimiz