bebek3535 Herkese merhaba bu durum daha önce başına gelen var mı ve bu durumu nasıl çözebilirler bir sorun olur mu diye sormak istiyorum. Özel hastaneye gidiyorum ve oradaki hesapla son adet tarihim Aralık ayında ve tam 22 haftalık hamile görünüyorum normalde de öyle. Ama dün sağlık ocağına gittim ve orada son adet tarihim Ocak olarak kayıt edilmiş ve bebeğim 4 hafta kadar küçük görünüyor bir türlü kayıtları değiştiremediler. Hastane kaydında farklı sağlık ocağında farklı görünen var mı?
Ceydaa61 bebek3535 32. Haftam bayram tatiline denk geliyordu. Çalışamaz raporu alabileyim diye doktorum 4 gün ileri aldı son adet tarihimi. Sorun olmaz dedi ama sizin 4 haftaymış. 1 ay az bir zaman değil. Erken doğum olarak geçer mi bilemedim 🤷🏻♀️
Gulten5 bebek3535 ben devlet hastanesine gidiyorum. Hastanede son adet 22 Ocak ama sağlık ocağı 22 Aralık kaydetmiş benim de sağlık ocağına göre 1 ay önde görünüyor.ben önemsiz olduğunu düşünüp sorun etmemiştim ne gibi sorun olur bilmiyorum.
Dark bebek3535 o zaman halk sağlığı müdürlüğü oluyor bağlı oldukları oraya gidip bir sorun. Ama bence ordaki kişi becerememis. Çünkü bazen hafta falan değişiyor. Bence problem olmaz. Bebeğin asilarinin ayı belli çünkü doğduktan sonra erken veya geç doğuma göre değil.
bebek3535 Gulten5 kayıtlara erken doğum geçer veya aşıları zamanında olmaz belki bilemiyorum. Bide çalışıyorum raporda sıkıntı çıkartabilirler
Askiletotomsu bebek3535 ben 4 haftalık gebeyken sağlık ocağında 8 hafta görünüyordum dusun Hiç denemedim canım degistirmeyi Hastanede sat im belli Haftam belli nasıl olsa
Gulten5 bebek3535 hiç bunları düşünmemiştim. Sağlık ocağındaki kadın ben düzeltemiyorum dedi bi sağlık müdürlüğüne yazayım bakalım felan diye geçiştirdi , bende önemsemedim. Üstüne düşmek lazım ozaman.
bebek3535 Gulten5 Benimde düzeltemediler az önce 184 ü aradım sağlık bakanlığına konuyla ilgili bilgi verdim ve yanlışlık olduğunu bildirdim inceleme yapıp haber vereceklermiş sizde öncelikle buradan kayıt yaptırabilirsiniz inşallah çözülür
mirage333 bebek3535 benim saglık ocagindada yanlıstı. Ebeye söyledim güncelledi. Benimki tüp bebek oldugu icin bir karısıklik olmustu.
bebek3535 Dark Aşılarda belki problem olmaz dediğiniz gibi ama doğum izni konusunda sorun olacağı kesin. İzin alamazsam son aya kadar nasıl çalışırım bilmiyorum 🤷🏻♀️
Dark bebek3535 evet o konu karışır işte. Başvuru yapmışsıniz büyük ihtimal hallolur. Zaten doğum izni falan kendi doktorunuza da bağlı.