benimmdunyamm Arkadaşlar bu kan sulandırıcı iğne yakan iğne mi bana covidken vurmuslardi 😞aşırı bir açısı ve yakması var o iğne mi o
La_Liberte benimmdunyamm oksapar ya da ecoprin iğne vereceklerdir. Sanırım coraspini daha erken bırakmak gerekiyor. Çünkü tabletin etkisi bir hafta sürüyor. Ve sezaryen olmanız gerekirse düşük ihtimal de olsa tehlikeli olabilir. Ama iğnenin günlük etkisi var. O yüzden iğneye geçeceksiniz. Ben iki gebeliğimde de başından itibaren kullandım ikisini de. Koldan biraz acıtıyor. Ben göbeğimden ve bacaktan yapıyorum o kadar aşırı bir ağrısı olmuyor. Sakın ihmal etmeyin. 😊 Çok geçmiş olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
benimmdunyamm Bet7408 valla ben covid geçirdiğim için ve önlem amaçlı coraspirin başladılar 29 da bırakacaksın dedi iğneye baslicaz dedi
AysunAkinel Ben gebeliğimi öğrenir öğrenmez başladım kan sulandırıcı iğneye Hibor 7500 kullanıyorum. İğne maalesef can yakıyor başlarda alışması zor olsa da sonraları acı 1er dakikaya iniyor. Ben koldan yapıyorum daha az acı çekiyorum.
Ormanmeyveli Ya valla eşim ameliyatı oldugunda gobekten vuruluyordu. Yakiyor diyordu biraz ama belki kisiden kisiye degisir siz etkilenmezsiniz 🥺
Kubos01 Bende kovid geçirdim hemde entübe olarak 10 gün hastanede yattım ölümden döndüm ama bana da vermedi 30 olduk
benimmdunyamm Kubos01 aaaa neden bende hastanede yattım çok kötü oldum 10 gün yattım hergun orada iğne vurdular sonrasında hemen hamile kaldım coraspirin başladılar 3 hafta sonra da iğne baslicak
Bet7408 benimmdunyamm hiç birşey vermedi Doç doktora gidiyorum birde sanırım kan değerlerimde bi sıkıntı görmedi