Musam 16+4 hamileyim öncesinde 8.haftadan 12.haftaya kadar lekelenme yaşadım 15.haftadan buyana sarı akintim vardi 2 gündür rengi kahve değil koyu sari gibi farkli bi akinti oda sadece peceteye gelen bugun tahlil verdim ama sonuc cikmadi henüz ayrica ultrasona girdim dr bebek iyi dedi hamdd olsun 1 hafta önden gidiyor ama biraz once tuvalette sanki pempemsi sulu akıntı gördüm zaten günde 2 kez progestan ve haftada 1 pruluton igne oluyorum bel ağrım şiddetli degil ve sık olmamakla birlikte oluyor aradaböyle bi durum yasayan oldu mu
Kubra3005 Musam canım doktor rahim yapınla ilgili bişiy dedi mi yani kalp şeklinde filan olunca böyle lekelenmelerin normal olduğunu söylüyorlar yani benim öyle ve Doktorum cok normal Görüyor bende günde 2 tane progestan fitil kullanıyorum
Musam Kubra3005 önceki muayenelerden rahmin ters oldugunu biliyorum ama dr bundan dolayi demedi acikcasi
Kubra3005 Musam bir cok doktor ya bunu bilmiyor Ya da söylemeyi tercih etmiyor. Bana da bu kadar doktor arasından 1 tanesi söyledi ve cok rahatladım açıkçası