Deletedmom83940 Sevilayozdemir dört gün geçmişti normal regl tarihinden testi yaptığımın ertesi günü gittim
hunilimom Sevilayozdemir ben öğrendikten 2 hafta sonra gittim ilk gebelikte bı kaç gün sonra gitmiştim ne bebek ne kese görmüştük o yüzden 6. Hafta da gittim
Alparslaninannesii Sevilayozdemir ben hamileligi ilk öğrendiğimde ve 5+5 de gidip bebegi gördüm bugun cok şükür
Sevilayozdemir Deletedmom83940 benim kızımdan sonra iki kürtajın olduğu için , doktor bir gebelik yaşarsan kan sulandirici kullanacağımı soyledi normalde ben 6 7 hafta olunca giderim diyordum ama aklıma o geldi şimdi mecbur hemen gitmem gerekicek gibi
Sevilayozdemir hunilimom evet ilk başlarda görünmüyor bende kızımda yapmıştım onu aslında bunda da niyetim beklemekti ama benim iki kürtajın var muhtemelen kan sulandirici hemen başlayacak gibi o geldi aklıma şimdi
savadrian Bilen var mı, bu tip testler geç mi gösteriyor sonucu? Benim adetim 9 gün gecikti iki kez bu testten yaptım çıkmadı. Çok dikkatli bakınca çok hafif gölgelik var ama gri renkli gibi duruyor. Sizce normal mi gecikmedir yoksa kan testi mi vereyim?
Deletedmom83940 savadrian eğer gebelik varsa bir dakika gibi bir sürede iki çizgide kırmızı oluyor 5 dakikadan sonrası geçersiz gri renkleye negatif ama kanda net görünür bence
Sevilayozdemir savadrian kan testi daha net oluyor ama 9 gün geçmiş bence olsa çıkardı diye hissettim. Ben testi yaptım hemen çıktı bu ikincisi insalllah vardır ❤️
drmeri testi adet 1 gün geçince yaptım çok net iki çizgi gördüm. ama doktora 7+2 de gittim. bebeği keseyi kalp atışını birlikte gördüm. o arada covid geçirdiğim için uzadı benim yoksa 5 6 .haftalarda giderdimm
Sevilayozdemir drmeri aslında beklemek iyi oluyor ama bende doktor kesin bı kan sulandirici kullanıcı acaba hemen mi başlar keşke bilsem