Birminikcivciv Kızlar elinizi karnınıza koyunca atma oluyorsa o bebek mi içerdende attığını hissedilir şekilde ? Değilse nedir ki
Lucy Birminikcivciv Hissedilebilir canım. İç karın dar ise, kilo fazlalığı yoksa. 16 17 gibi hissetmiştim ben ilk.
Obirgebe Birminikcivciv ilk hamilelikte zor biraz sonrakilerde belki ilklerde zaten o haftalarda hissetmeye başlıyorsn
KkubraOz Birminikcivciv 15+3 teyim o nabız atması gibi şeyi 1 haftadır ara ara hissediyorum bende. Burdakilerde söylemişti o haftalarda hissedebilir diye kendi doktorumda 16 da direkt hareket olarak hissedebilirsin demişyi 😊
Birminikcivciv Obirgebe ama böyle hissediyorum resmen hissediyorum elimi koyuyorum atıyo başka bişey mi acaba ilk gebeliğim hayırlısıyla
Papatya_3888 Ben 16 haftada sol kasıkda seyirme hissettim dün gecede böyle pıt pıt birşeyler hissettm elimi koyunca ilk gebeliğim
Obirgebe Birminikcivciv bagırsak hareketleriyle karıştırıyo olabilirsn kuzum çok benziyolar 🙈😊 3. Hamileliğim ilkde yanlş hatrlamıyorsam 20 yada 21 de hissetmiştim kiloluda değilim ikincide 18 bu hamileliğimde de 16 da hissettim şuan 22 yiz daha yeni yeni dışardan hissediliyor
Birminikcivciv benimmdunyamm bağırsak hareketi olması bence imkansız gibi geliyor bilmiyorum. Hayırlısıyla kucağımıza alalım🥰
Julide_01 Birminikcivciv hissedilir canım ben 19’uncu haftamda elimi koyunca böyle pıt pıt gibi hissetmiştim