Sehersakar Kızlar bebeğin kalp atışı 60-70 normalde 100 olması lazım dedi doktorum , 6+2 deyim. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu ?
aysun35elmas Sehersakar 60-70 cidden düşük ama yeni atmaya başladıysa normal 1 hafta sonra tekrar git ben doğururken de kalp atışları düşmüştü sadece riskli sezeryana dönebilir diye yemek yiyememiştim ben 2. Gebeliğimde devlet acile gidip daha önce düşük yaptım hamileyim kasıklarım ağrıyo deyip kalp atışını duymuştum öyle de yapabilrsin
Elvanguzel Sehersakar doktorunuzu değiştirmenizi öneririm haftası küçük sizi strese sokmadan bilgi vermesi gerekiyor birşey olmasa bile Allah korusun stresten birşey olabilir doktor çok önemli bu konuda.
Sehersakar Niyetim canım inşallah öyledir bende salı günü gel demişti duymazsak kürtaj yaparız şeklinde konuştu doktora gitmedim böyle bir olacağını kabullenmek istemiyorum 😢
Sehersakar Elvanguzel kesinlikle öyle beni çok strese soktu tuvalete giderken bile korkar oldum devamlı birşey olacak mı acaba korkusu oluştu içimde ama kötü birşey hissetmiyorum zaten evleneli 7 hafta olacak bu cumartesi düğün haftam da regli idim bebeğim 5 haftasını bitiriyor diye hesaplıyorum ilk gün hamile kalsam bile ama doktorlar tabi farklı yorumluyor