Yabanmersini24 Deletedmom_110 bende Trendyol dan sipariş verdim de markette olduğunu bile bilmiyordum o yüzden sorayım dedim , çok teşekkür ederim 💕
Deletedmom_33 Deletedmom_110 sezeryana gece 2 de girdim ogleninde normal gece pedine döndüm ben. Hasta bezi bağladılar çıkınca. Sabaha doğru değiştirdiler. Sonrasında bende çıkarıp külot ve pede geçtim
Dilandemirrr 65 kilo m beden sıktı beni kullanamadım sezeryan olursanız da dikişi sıkıyor ben ped kullandım normal doğum olursa işe yarar ama
Deletedmom_110 Dilandemirrr siz bedeni küçük almışsınız 65 kilo olanlar hep L beden almış yorumlarda öyle gördüm😊Evet sezeryan dikişi için de bol olması daha iyiymiş bende şimdi öğrendim 😊
senaozkaymak Deletedmom_110 ilk doğumumda 80 küsürle girmiştim doğuma xl kullandım 🥰 çok rahat bir ürün kesinlikle kullanışlı 👍 xl alırsanız sezaryen olduğu takdirde belden de sıkmaz rahatlık oluyor
201010 senaozkaymak ben şuan 88 kiloyum planlı sezeryan olucam 49 gün var erken gelmezse bana xl olurmu acaba
Hazalaskin Deletedmom_110 canım ben 160 boyunda 70 kiloyum doğumuma 20 gün kaldı L beden aldım sen Xl alabilirsin bel kısmı lastikli gibi çünkü belinden falan düşecek bişey değil bide zaten
Sumiire Deletedmom_110 enfeksiyon riskini artırıyomuş sezeryan yerini kapatıp hava almadığı için ama ben iki yanından kopardım ped gibi taktım sezeryan dikişi yerime getirmedim cok iyi oldu oylede
Deletedmom_110 Merve234 Bende Şok markette gördüm indirimde olduğunu bilmiyordum öyle tesadüfen gördüm 😊