Seyo64 Arkadaslar doktorum senin bir haftan daha var dedi ilk gebeligim sezeryan olacağım haftaya 40 haftalik olacağım neden bu kadar bekletiyor normal mi bu kadar bekletmesi beni
Aysemeva0306 Seyo64 bebek ne kadar kalırsa o kadar iyi gözüyle bakıyorlar. Benimde açılmam olmasaydı kendi gelmek isteyene kadar beklicekti
3oglanannesi Seyo64 ilkinde sezeryan a karar verilen arkadaşım 38+4 te doğum yaptı 39 u geçirmiyor drlar ama neden 40ı beklemiş anlamadım
Sinemmmmm58 Seyo64 bende 38 de diye biliyordum ama doktorum 39 da alacagini anne karninda gecirdigi 1 gunun bile kuvezden daha degerli oldugunu soyledi
Seyo64 Aysemeva0306 benim açılmama falan bakmadı canim daha doğrusu ben sezeryan olmak istediğimi söyledim vajinismus rahatsızlığım var çatı muayenesi bile olmadım canim
Seyo64 3oglanannesi bende anlamadım onun icin size sormak istedim bende 38 39 da sezeryana alıyorlar diye biliyorum ama ben 40 haftalik olacağım
Deletedmom_33 Seyo64 Normal istiyorsanız o yüzden olabilir. 40 sezeryan için çok geç bence o haftalarda doğum baslamazsa suni sancıyla bile başlatılabilir çünkü
3oglanannesi Seyo64 olmaz korkma rabbim koruyor onları en güvenli yerdeler takip et sıkı sıkı haraketlerini azalma olur bişey olur hemen gidersin alır direk
kuzeymomss Seyo64 38+6 olduk haftaya salı kontrole çağırdı normal istiyorum ama salı tekrar muayene edicek çarşamba yatış verip suni ile başlatıcam dedi, bebeğimiz 3,500 şuan inşallah o güne kadar kendi gelir
Seyo64 kuzeymomss bana bu şekilde birsey de söylemedi canim hani gel o gün sana gün vericem yada başka birsey yapicam demedi
Seyo64 2_kezannelik bende öyle biliyordun canim ama 40 haftalik olucam neden bu kadar bekletiyor anlamadim
Seyo64 Vanilyasekeri34 sana çok erken banada çok geç dedi canim ilk gebelik olduğu için mi böyle bekletiyor anlamadim