Morcicekler Ozlemdrn o hıçkırık mı bilmiyordum canım 🥰💗🫶🏼 Ben de 18 haftalığım pıt pıt hissini ben de yaşıyorum sabah veya akşam oluyo çok az
irem-Dora Ozlemdrn seyirmedir canım o bende de oluyordu, 30′dan sonra hıçkırığını ayırt etmeye başladım çünkü geçmiyor. İki üç dakika sürekli pıt pıt atıyor aynı ritimde. Hatta benim bebiş sinirleniyor hıçkırık tutunca üstten de beni tepikliyor bir yandan 😂
Deletedmom727271 Hıçkırık için erken canım daha. Hıçkırık ciğerler gelişmeye başladığı zaman olmaya başlar o da daha var hafta olarak. 😊😊
Pcoslubiranne Ozlemdrn benimde gobegimde pıt pıt pıt bir sey oluyor. Bebek herhalde. 2. Gebeligim hem.de ama ilk oglumda hareketleri kayar seklinde hissetmistim bunda pıt pıt bir seyler oluyor.plesentam asagida bir de benim.Baya alt gobektte hissediyorum.
gamzebngaa_dmr Ozlemdrn bende 19 haftalık oldum ama ben 14 15 haftadan beri hissediyorum ve bu iki üç gündür sert hareketler hissediyorum çok erken değil mi gerçi 2. gebelik olunca normal diyorlar daha çabuk hissedilirmis 🧿🥰