Yarenasel Kizlar merhaba bugün doktorun yanına gittim kasık ağrısı şikayetiyle normalde beni haftaya çağırmıştı bat 9 nisandi bugün alttan ultrasyonla baktığında bebeği göremedi ve tekrardan betahcg yaptırdi böyle başına gelen varmi
Annesininportakali53 Yarenasel kuzum daha 4hafta 4 gunluksun ben keseyi 4+2 de gördüm çünkü beta hcg bende çok hızlı yükseldi ama genelde 5. Haftadan itibaren kese görünüyor yani bırak bebeği keseyi görmemesi bile çok normal acele etme bu kadar 1 hafta sonra keseyi görürsün keseyi gördükten 10 gün sonra da bebeği görürsün canım da yani bat 9 mayıs olamaz zaten 9 mayistayiz büyük ihtimal 9 insandır 4 hafta 4 günlük
Edaeren Yarenasel benim hem bebeğimi hem keseyi 6 haftaya kadar göremedi doktor hep bı şüphe ile yaklaştı boş gebelik olabilir dedi sonra 6 haftalikken keseyi gördü 7 haftalikkende bebeği 8 haftalikkende kalp atışlarını duyduk şuan 32 haftalik hamileyim seninkide normal kötü düşünüp sters yapma☺️ Rabbim sağ salim bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤩
Deletedmom7373700 Yarenasel haftanız erken daha. Bu haftada gözükmemesi normal. Ben 5. Haftamda keseyi Ancak görmüştüm. 7. Haftada da bebek gözüktü. Merak etmeyin gözükür inşallah 2-3 haftaya
Yarenasel Annesininportakali53 ya bende oyle düşündum zaten kasik ağrılarım çok fazla olduğu için gttm de doktor keseyi görmeyince biraz affalladi ondan korktm
Annesininportakali53 Yarenasel yok korkulacak birsey yok o haftalarda çok normal kasık ağrısı adet olacakmış hissi çünkü kese yerlesiyor ve her zaman düzenli adet olduğun için o ay hamile kalınca adet olamıyorsun buda ağrıya sebebiyet veriyor gün geçtikçe azalır bende o yollardan geçtim merak etme şu 10+3 oldum ağrım yok çok şükür endişe etme 🥰
Yarenasel Annesininportakali53 içimi rahatlattıniz sizde sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah 😍