Deletedmom_34 Hanımlar evde doğum yapan yapmayı düşünenler, bu işler nasıl oluyor, ebeyi mi doktorumu eve çağırıyoruz, bildiğiniz bu işi yapan birileri var mı? Eve doğuma gelen
Mysaa Deletedmom_34 evde doğum yapmak aslında çok da mantıklı gelmiyor bana canım saygı duyuyorum ama anlık müdahaleler gerekebilir bunu gözunun önüne alabiliyormusun
Deletedmom_34 Deletedmom623737 ben düşünüyorum. Ha komplikasyonlardan da korkmuyor değilim. Sadece düşünüyorum ve yapmış olan varsa fikir almak için yazdım
Deletedmom_34 Feyza-nur ben ilk bebeğimi özel hastanede doğurdum ve çok huzursuz aceleye getirilen bir ortam yarattılar. Evde daha huzurlu olacağımı düşünüyorum. Tabi cesaret edebilir miyim bilmiyorum
Deletedmom_34 Mysaa aslında süreç nasıl ilerler hiç bilmiyorum yami acil durumda hastaneye yetiştirecek nir ambulans olur mu vs. Yapmış biri varsa diye merak ettim.
Feyza-nur Deletedmom_34 riskli değil mi ? Bana hastanede olmak daha güvenli geliyor bende özelde dogum yaptım çok lüx bir hastanede değildi ama bebek gibi baktılr ikimizede sans işi sanırım biraz
Mysaa Deletedmom_34 ben tv de görmüştüm bu ebeler varmış sanırım bu işlerle ilgilenen ama sonuç hüsran olmustu çevrem de hiç yapan görmedim bu forum da da hiç denk gelmedim canım fikrimi belirttim sadece doğru yanlış 🙂
Ela000 Yakınım evde doğum yaptı bebek hem ters hemde boynuna bi kaç tur kordon dolanarak ölü doğdu. 4 kilo doğdu bu arada. Ambulans geldi ama hiç Bi ise yaramadı. Hastanede olsaydı acil sezeryana alınırdı. İyi düşünüp karar vermek lazım
Deletedmom_34 Ela000 yaa çok üzüldüm, benim de bu korkum var. O yüzden hastaneyi tercih ederim yine herhalde. Tecrübe edinenlerden fikir almak istemiştim. Teşekkürler 🌸