irem-Dora Ozgeee1 öncesinde ayrılamıyoruz maalesef canım, anca rapor alabilirsin doktorun uygun görür verirse
daphnesmomm Ozgeee1 ben ayrıldığımda covid e bağlı 24-32. Hafta idari izin yürürlükteydi,ama maalesef şimdi kaldırıldı. 24. Haftada idari iznim başlamıştı,32. Haftamda da çalışamaz raporu almıştım. Öğretmenim bu arada🙂
Ozgeee1 daphnesmomm ya evet kalkmış 24.haftada izin bende kamu kurumunda çalışıyorum işyerin deki insanlar sıkıntılı ve sürekli strese giriyorum o yüzden erken ayrılmak istedim
Sibel83 1 şubattan beri rapor alamya başladım 23 haftalıktım Korona olmuştum Özel bir okulda öğretmenim 4 nisandan itibarende çalışamaz raporu aldm 30 mayısta bitiyor Haftadaydım Şuan 37+3 haftadayım 20 mayıs sezeryan olucak kızım tabi beklerse çok ağrım var Doğum olduğunda eşim doğum belgesi ile birlikte sgk ya gidicek toplu doğum paramı alıcak 4 aylık Birde aile ve sosyal hizmetlerden emzirme parası alınıyormuş bir kereye mahsus 300 tl
Ozgeee1 Sibel83 23 haftalıkken nasıl verdi doktor canım raporu ya işyerim biraz sıkıntılı ve bu yüzden çok stresli ortamda çalışıyorum ve gebeliğimi etkiliyo acaba 32.den önce doktorum verir mi rapor diye düşünüyorum kara kara
Sibel83 Ozgeee1 verdi valla Doğum yapacağım hastaneye yönlendirdi Girdi çıktı yaptık Bi muayne parası verdik 100 tl Düşük riski var diye verdi Bnm iş yeride sıkıntılı Okulda öğretmenm ben Korona olunca ocak sonu eşim göndermedi
Ozgeee1 Sibel83 valla doktordan yana şanslıymışın bende mayısın sonuna kadar çalışıyım da Haziran başında şansımı denicem bakalım inşallah verir :)