Cansumertt Sezeryan dan nekadar zaman sonra sütünüz geldi veya sütünüz gelmesi için neyaptini hanımlar
Deletedmom623737 Cansumertt 2 gün sonra geldi hastane de mama verdik yine geliyordu süt ama cok az sarı sarı emzirdim ne kadar az gelsede tam pes edecektim mama alacaktım duşa girdim gögüslerime masaj yaptım öyle artmaya başladı
Gzm-- Cansumertt emzirmeye basladiginizda gelicektir.benim geldi tabi basta az geldi ama emzirdikce ve sagim yaptikca cogaldi😇
Sibel_l3 Cansumertt aynı gün geldi ama damla damla, 4 5 gün sonra gelmeye başladı tamamen, bol bol su içtim rezene içtim ve humana emziren anne çayı içtim
Deletedmom_33 Cansumertt bebek yoğun bakıma alındı 6saat sonra sağmak için pompa getirdiklerinde gelmişti hemen sagimda
Asya55 Bir hafta içinde geldi bu bir haftada mama takviyesi yaptım ama sürekli emzirmeye calıstım gelmesede sütüm hep mememi verdim ucları yaralı oldugu halde sabrettim bir hafta sonra geldi ve kızımı mamasız 2,5 yasına kadar emzirdim
AysunUgur Cansumertt ben ameliyattan çıkınca ebe bebeği kucağıma verdi, göğsümü sıktı kolostrum geliyor dedi ve göğsüme koydu çok sevinmiştim ama hala çoğalmadı maalesef 🤷🏻♀️😔