Nsnrsnr Yaseminsenel sadece yürüyüş yaptım son ayımda skuat ise 2 gün yaptım Perşembe kontrol vardı cuma cumartesi yaptım cumartesini pazara bağlayan gece hastaneye yatış yaptık 🥰
Nsnrsnr beste33 aminn Allah razı olsun 😍 Hatay İskenderun Özel Palmiye hastanesinde doğum yaptım Ayşegül öz yapı alper doktorum😍
Nsnrsnr Zeynepppp23 inşallah 😍 Hatay İskenderun Özel Palmiye hastanesinde doğum yaptım Ayşegül öz yapı alper doktorum 😍
Nsnrsnr Azra_Mom aminn aminnnn hiç korkmayin inanın korkulacak birşey değilmis yeterki kendinize güvenin ve bide çevrenin dediklerine kulak hiç asmayın 😍
Bade-Ada Nsnrsnr Ne kadar heyecanlı okudum kendimi hayal ederek bende çok korkuyorum inşallah sizin gibi bir doğumum olur 🙏🏻
Nsnrsnr NrcnGltkn aminn amin inşallah 🥰 53 54 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim 🙈 hafta olarak başlamadım diyebilirim son ayında erken doğum riskim kalkınca fırsat buldukça yürüdüm 35. Haftadan sonra yarım saat 45 dk yürüdüm skuat son 2 gün yaptım 🙈
Nsnrsnr Julide_01 3 cm acilmamin olduğunu duyunca şok oldum çünkü açılma olsun diye hiç bir şey yapmadım 🙈
Nsnrsnr Mrv135 aminn aminnn inşallah 😍 inanın korkmayın o çatı muayenesi için de çok korkutulduk ama hiç korkunç bir şey değilmiş❣️
Nsnrsnr Arzutyfr hiç bir şey yapmadim spor adına özel olarak 🙈 sadece son ayımda yürüyüş yaptım fırsat buldukça kilo olarak 53 54 ile hamile kaldım 72 ile girdim doğuma