beste33 Nsnrsnr allah analı babalı buyuttun inşallah.merak ettim acaba hangi şehir hangi hastane bende doktor arayışındayim doktorunuzu görmeden çok sevdim
Nsnrsnr beste33 aminn Allah razı olsun 😍 Hatay İskenderun Özel Palmiye hastanesinde doğum yaptım Ayşegül öz yapı alper doktorum😍
Zeynepppp23 Nsnrsnr çok güzel inşallah bizimde bu kadar kolay olur hangi hastanede hangi doktor ile doğum yaptınız doktorunuzun yaklaşımı çok hoşuma gitti
Nsnrsnr Zeynepppp23 inşallah 😍 Hatay İskenderun Özel Palmiye hastanesinde doğum yaptım Ayşegül öz yapı alper doktorum 😍
Azra_Mom Nsnrsnr ayyy çok güzel bir doğum hikayesi yaa maşallah 37.haftamda doğum korkusu sarmışken bu hikaye iyi geldi valla çok sevindim sağlıkla sıkıntısız kavuşmanıza Rabbim bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🏻 Darısı da bizim başımıza hamilelik sürecim biraz stresli geçti doğumum kolay geçsin çok istiyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin 🥰
Nsnrsnr Azra_Mom aminn aminnnn hiç korkmayin inanın korkulacak birşey değilmis yeterki kendinize güvenin ve bide çevrenin dediklerine kulak hiç asmayın 😍
birperi Keşke böyle hikayeler artsa. Hep beni kestiler yok biçtiler yok şu kadar gün doğrulamadım. Tebrik ediyorum hanımefendiyi. 🙏🏼💕
alparslansmommm Ya kızlar normal doğumdan korkuyorum bende evet ama bi o kadar da dikişten korkuyorum sizce korkulacak gibi mi? İlk doğumum olacak 🤦🏻♀️
NrcnGltkn Nsnrsnr maşallah sübhanallah nasıl güzel doğum böyle 🙈 bizede nasip olsun inşallah 🤲 herkesin sorduğunu bnde soracağım kac kilo aldnz bebgnz kac kiloydu birde egzersz olark ne yaptnz bnde günlük 6 7 8 bin adım atıyorum ama squat fln baslamadm henüz kaçıncı haftada egzersizlere başladınız 🙈
Nsnrsnr NrcnGltkn aminn amin inşallah 🥰 53 54 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim 🙈 hafta olarak başlamadım diyebilirim son ayında erken doğum riskim kalkınca fırsat buldukça yürüdüm 35. Haftadan sonra yarım saat 45 dk yürüdüm skuat son 2 gün yaptım 🙈
Esmakks Nsnrsnr maşallah rabbim nazarlardan saklasın. Sağlıkla büyütün evladınızı. Doktorunuzu da tebrik ederim teşvik etmiş. Böyle doktorları görmek gerçekten gzüel
Nsnrsnr Julide_01 3 cm acilmamin olduğunu duyunca şok oldum çünkü açılma olsun diye hiç bir şey yapmadım 🙈
Mrv135 Nsnrsnr Ne kadar güzel bir doğum olmuş maşallah darısı başıma. Ben daha korkudan vajinal muayene bile yaptırmadım çatı muayenesi ve normal doğumdan çok korkuyorum. Sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 🙏
Nsnrsnr Mrv135 aminn aminnn inşallah 😍 inanın korkmayın o çatı muayenesi için de çok korkutulduk ama hiç korkunç bir şey değilmiş❣️
ebrulegarci Nsnrsnr Okurken çok duygulandım Allah’ım sana bağışlasın rabbim yolunuzu açık etsin 🤲🏼 sağlıklı günler diliyorum ☺️
sbl_blg Nsnrsnr Maaşallah ne güzel bir hikaye Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin bebeğinizi inşallah 💙
Esma46800 Askiletotomsu 20li yaşlardan 30 lu yaşlar daha kolay olur birde ikinci yada üçüncü doğumun olursa dedi daha tecrübeli oluyorsun sanırım vucüdün doğum için daha uygun oluyor herhalde
Arzutyfr Merhaba çocuğunuzu sağlıkla büyütün inşallah 🙏 bazı sorularım olacak. Spor, yürüyüş vb aktiviteler yaptınız mı, ne kadar kilo aldınız bunları yaptıysanız etkisi oldu mu acaba? Bunları merak ediyorum.
Nsnrsnr Arzutyfr hiç bir şey yapmadim spor adına özel olarak 🙈 sadece son ayımda yürüyüş yaptım fırsat buldukça kilo olarak 53 54 ile hamile kaldım 72 ile girdim doğuma