Adaryona Usnac1995 oğluma hamileyken hep özele gittim kontrollerimde hep renkliydi ama o zaman bile muayenesi 220 di şimdi sordum 450 500 ateş pahası mecbur devlete gidiyorum artık
Ruveyda_baskapan Adaryona çok saçma ya ben özele gidiyorum doktorum bu siyah ultrasonu sadece ölçüm için kullanıyor , bebeği görmem için renkli cihazla bakıyor
Adaryona Ruveyda_baskapan hangi hastane ücreti ne kadar canm ben hala bu çocuğumu renkli görmedim 15 haftadayız
Ruveyda_baskapan Adaryona İstanbul Ümraniye medipol hastanesi 225₺ düşününce diğer hastanelere göre muayene ucuz , medipol ayrıca çok iyi hastane , bulunduğun yerde varsa git en azından bir görürsün bir muayene ol
Usnac1995 Ruveyda_baskapan doğum ne kadar bilgin varmı acaba. Bende 175 tl veriyorum renkliyi geçtim, normal ultrasonu bile hiç belli olmuyor bebek
haklisinesracim Ruveyda_baskapan istekli sezaryenle zorunlu sezaryen arasındaki fark çok fazla. İstekli sezaryen olunca çocuğu binbir nazla çıkartıyorlar sanırım. Ayrıca fiyatlar genel olarak çok uygun benim yaşadığım yerden devlet hastanesinden daha ilgisiz yerlerde doğum paketi 16 dan başlıyor 😪
Usnac1995 Ruveyda_baskapan çok uygunmuş canım sancaktepe de oturuyorum. 4.5 aylık bebeğim şuan. Orda mı devam etsen diye düşünüyorum bak şimdi:)
Ruveyda_baskapan haklisinesracim evet gerçekten uygun, ben sezaryen istiyorum ama bunu hiç doktoruma demedim hastane 8.000₺ kilitlemesin diye çünkü belkide sezaryene girmek zorunda kalacağım