Adimanne Kızlar 2. Hamileliğim daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. Geceleri boğulurcasına öksürüyorum gündüz nispeten daha iyi ama aksamları uykuya geçemiyorum. Rahimden ciğerlere baskı olabilir diye düşündüm ama böyle bir şey yaşahan var mı?
linsmea Adimanne 26+6 dayım uzun süredir geçmeyen öksürüğüm var. Ara ara birden geliyor ve kusturacak kadar zorluyor. Antibiyotik kullandım ama hala geçmedi. Ben de merak ediyorum başka yaşayan var mı? Cumartesi soracağım doktoruma
nese-kasap Adimanne bende 28 haftalığım ve 3 4 haftadır geçmeyen öksürük ve artık kaburgalarım acıyor canım çok yanıyor
Adimanne Bgn doktora gittim bronşite dönmek üzereymiş serum taktı antibiyotik yazdı :/ geçmezse covid testi yaptır dedi umarım geçer. Bu haftadan sonra bebekte baskı yapar daha da artabilir dedi. Size de geçmiş olsun..
Adimanne Röntgen çekemedi tabki ama dinledi boğazıma kulağıma vs baktı. Elle muayene ile söyledi ztnn bu ara herkes bh şikayetle geliyor genelde dedi
linsmea Adimanne evet benim eşimde öyle maalesef, bebeklere zarar gelmez inşaallah ben de antibiyotik kullandım… Allah size de şifa versin 🤲🏻🌸