qzm2022 Kızlar 11 haftalik hamileyim artik hamile tayti almak istiyorum rahat etmek açısından jeanlar malum sıkıyor artık memnun kaldığınız hamile taytı var mı acaba link veya marka önerir misiniz ?
Deletedmom52620 qzm2022 bende fulladan almıştım şuan hamile taytı olarak giyiyorum göbeğimin üstüne geçiyor o kadar yüksek belmiş rahat hemde kullanışlı eğer normal yüksek bel bulursanız onlarda güzel oluyor.
bayanelaa qzm2022 fitilli taytlar cok rahat ben 20 haftalığım onu kullanıyorum tam yazlık ic göstermiyor baya memnunum
gorky Pentinin taytı çok rahat ve kullanışlı 3al 2öde kampanyası var birde daha uyguna gelebilir hamile çamaşırı falan alırsanız 😊
Minisimb E bebek te 3 al 2 öde var ben 40 TL’lik taytlardan 3 tane alıp kargo ile beraber 3une 90 TL ödedim ama ben kapaliyim içime giymek için aldım,dışarıda giymek için nasıl olur bilemem :)
mirage333 qzm2022 Pentiden aldiğim çok daralti beni. Cok esnek ama yinede bi sıkiyo insanı 🤭 E bebekten aldigim ince cok rahat ama bacak aralari dikişten hemen atti 😂 Lcw den iki tane almistım, biri kalın biri ince onlar baya iş göruyor.
Ayayya Evinru Bundan aldım, iç göstermiyor. https://www.e-bebek.com/baby-mom-babymom-beli-lastikli-yuksek-bel-hamile-tayti-p-genbmmktyt009-0044/
EryaCa qzm2022 E bebek tavsiye ederim ben bir tane aldım çok memnunum doğuma az kalmamış olsa birkaç tane daha alırdım
Ayayya Evinru Gebelik öncesi bedenime göre aldım. normalde taytta M ile çok rahat ederim, bunda da M aldım.
Demhat qzm2022 lcw de bi tane kot görünümlü tayt var hem şık hem çok rahat hem de uygundu baya. Üstümden çıkarmıyorum o derece
Deletedmom_7 qzm2022 lcw waikiki taytları aşırı rahat 22. Haftadayım artık çoğu kıyafet belimi sıkıyor onunla çok rahat ettim. Artı belini ayarlayabiliyorsunuz.