Elvanguzel Zeynppppp rica ederim önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı gerçekten zor durumda kalmadıkca emin oldugumuz doktordan vazgeçmeyelim🤗
Ulku7 Zeynppppp 🥰çok teşekkür ederim cümlemiz inşallah evet 8 yıl aradan sonra ikiz gebelik yaşıyorum 30haftalik olduk Rabbim tüm evlat bekleyen annelerimize bu duyguyu tattirsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Zeynppppp Ulku7 oy maşallaah 8 yılı çok güzel doldurur onlar ikişerli bide Allah herrkese nasip etmez bu güzel duyguyu ikizli 😍😌
Snurugur Tekininannesi şu an 2 yaşımıza 2 ay kaldı gayet sağlıklı çok şükür. Ben kizamikcik geçirmişim aile hekimim farketti benden bebeğe geçseydi beyninde mutlaka hasar bırakan bir durummus
Papatyadanbebek Sevdapl refakatç ve görüş sıkıntı oluyordur ama illa ki di mi, özeldeki gibi her saat gelinmiyor
Nurhayat53 eminemre99 merhaba, benim ilk hamileliğim sadece 1 kere gittim Cahit beye, çok ilgili, ben onunla devam edeceğim inşallah. Doğum ücreti ne kadar hiç bilmiyorum, muayene ücreti de ben askeri personel eşi olduğum için indirimli 180 tl ödedik🥰
eminemre99 Nurhayat53 tamam canım benim Allah razı olsun bnde belki ona giderim bende asker esiyim eşim uzman çavuş indirim oluyor Huma Hastanesi’nde bn şimdi adanadayim . Allah kısmet ederse doğuma yakın gelcem acaba normali ne kadar ki 180 TL belki 200 lira yüzde 20 indirim mi oluyor ki . Benm ikinci olavak inşallah o zamanda yüzde 20 indirim uygulanıyordu peki kaç kaftakiksinkz
eminemre99 Nurhayat53 tesekir ederim canım Allah’ım hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah ❤️🤲