Melekistan Ozlemdrn yerlerde yuvarlanarak yapıyorum 😄 artık zorlanmaya başladım o yüzden çoğunluk eşim hallediyor
KagansMom Ozlemdrn Robot süprgeyi çıkarandan Allah razı olsun diyorum 😄 Arada heveslenip elektrik süpürgesi tutayım diyorum 9. Aydayım 37+5. Valla 3 odayı süpürüp, toz alıp kalıyorum. O da 2 saatte anca 🙈 Banyo yıkama ertesi güne kalıyor çünkü gücüm yetmiyor. Nefes nefese kalıyorum banyo temizlerken. Vileda falan hak getire. Eşime yaptırıyorum genelde vileda ve banyo temizliğini. Mümkünatı yok bir kerede temizlememin. Duş sonrası saç kurutamıyorum ya artık yorulduğum için daha ne diyeyim 😄😄🙈
Ozlemdrn Melekistan kac haftalık esim de yardım ediyor yavaştan Bende yapıyorum bsy olur mu diyede korkmuyo degilim
Yavuzseliminannesiii Ben 15 haftalığım her gün azar azar yapıyorum bir anda yüklenince pestilim çıkıyor 😂
zamaneannesi80 Bu ara aklımdan geçen herşey forum a girdiğimde sorulmuş oluyor 😂 bende bugün ufaktan yaz temizliğine başladım şimdi bıraktım gezmeye gidiyorum 🤣
Fle41 Ablalarım geldi defalarca dip köşe yapıp gittiler mutfak dolapları,kapılar,camlara kadar.Benim temizlik yaptığımı duyunca ya kızıyorlar ya küsüyorlar riskli hiç bir durumum yok yalnızca bana kıyamıyorlar sanırım Allah razı olsun ikisinden de ❤️
Betulsen34 Ozlemdrn 39. Haftamdayim bu zamana kadar herseyimi kendim halletmeye calistin şükür yaptimda. Dip kose detayli dogum temizligimi de kendim yaptim. Parca parca. Hergune belirli isler böldüm. Cok nefes nefese kaldigimda soluklanip devam ettim. 🙂 şükür hicbir isim kalmadi son7 bebisi bekliyorum gunluk temizligimi yapiyorum
Pyrz_07 Ozlemdrn 28 haftalığım önceden kendim yapardım şuanda da günlük temizliğimi kendim yapıyorum ama doğuma yakın detaylı bi temizlik yaptırıcam yardımcıyan kendim ister istemez inceleyerek yapamıyorum bel ağrısı oluyor her temizlikten sonra
Miracinannesi_52 Ozlemdrn son aya girdim artık çok ağırlaştığım için gözümde büyüyor ben daha çok kirletmemeye çalışıyorum 😂