Mrvcnr Detaylı ultrasonda bebeğimin idrar yollarında darlık olduğu söylendi. Biri 5mm diğeri 5.2 mm yazıyor takip önerdi. Yaşayan var mı? anne karnında doğmadan düzelir mi acaba zamanla?
Syesll Mrvcnr benim bebeğimde de böbrekte sıvı birikmesi olduğu söylendi aynı şekilde takip dendi 6 mm bende ne yapacağımı bilmiyorum nasıl geçer araştırıyorum bir şey çıkmıyor
Mucize7 Mrvcnr canım bana da böbreğinin bi tanesi 5 mm geniş dedi kafana takma dedi çoğu doğumdan sonra geçiyor dedi genelde erkek bebeklerde oluyormus benim ki kız , kızlar da da oluyor bazen işte dedi senin cinsiyet nedir
Mrvcnr Bana böbrekle ilgili birşey söylemedi sadece 2 kanalda da darlık varmış ölçülere göre netten baktığımda hiçbir şey bulamıyorum
Mrvcnr Mucize7 benim erkek. Evet erkek bebeklerde oluyor yazıyor her yerde umarım dediğin gibi doğumda geçiyordur. Senin kaç haftalık takip istedi mi ?
Mucize7 Mrvcnr herhangi bi hafta belirtmedi ultrasonda bakıcaz işte dedi bir daha ki randevum 6 haziranda o zaman bakar canım sana ne kadar süre istedi
Mrvcnr Mucize7 banada tarih vermedi takip edicez doktorunda eder dedi. Verdiği kağıtta uygun görülürse 26. Haftadan sonra tekrar detaylı ultrason yazıyor. Sen kaç haftalık gebesin canım ?