Dudu2019 18+4 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini daha hissetmedim normal mi ? Yardmcı olurmusunuz..
Hulyaaaaa75 Dudu2019 cok normal canm bende senin zamanlarında hissettim suan 20+4 ve net hissediyorm artk hatta hissetmeynce telaşlanıyorm hemen karnmı doyurup uzanıyorm cok tatlı bi his inşallah en kısa zamanda hissedersn
Dudu2019 Tuba704 😊 teşekkür ederim cevap verdiğiniz için galiba biraz sabırsızlaniyorm ahh keşke şimdiden uyuyamiyorm ben yüzüstü uyumaya alışkınım zorlanıyorum 😍😁😁
Fatimaylmz Ben de 22. Hafta da anca hissetmistim canım hatta tribe girmiştim niye hissetmedim hala diye gayet normal şimdi az hareket et oğlum bacagin cikcak bı yerden diyorum 😂
Dudu2019 Fatimaylmz bende giriyorum tribe valla bazen biseyler tıkliyo ama gaz olabilirmiş o yuzden anlamiyorm bebeğim tembellik yapma artk anneye hissettir diyorm ama bakalm hayırlısı 😍
Fatimaylmz Dudu2019 hissedersin canım ben gece yatağa yattıktan sonra hissetmistim ilk hareketini sanki balık yutmussunda oynuyormuş gibiydi çok özel bir andı inşallah sen de anliycaksn hissettiğinde 😍