Yaren00000 Detaylı ultrason için 23. Haftaya gün aldım şimdi 18 haftalık hamileyim doktor 2 hafta sonra perinatolojiye git dedi farklı şeyler mi yoksa aynımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Sare19 Yaren00000 23 biraz geç değil mi doktorum bana en geç 22 hafta ondan sonra çok net bakılamıyor bebek büyüdüğü için dedi de
Halfey Smyye1B detaylı için randevu alırken perinatolojiden mi alınacak ben özelde takipliyim devlette nasıl oluyor bilmiyorum sadece detaylı için devlete gidicem
Yaren00000 Syesll bilmiyorum ki herşey normal dedi bana bir sorun gözükmüyor dedi 2 düşüğüm var acaba onun için mi git dedi bende tam bilmiyorum
Sare19 Tospikannesiiiii anladım bana en ideali 21 demişti devlette baktım randevu yok mecbur özele kaldık gibi bende 19. Haftadayım da
minikmucizemmmmmmm Yaren00000 benim doktorum 21. Haftada gitmemi önerdi 23 geç olabilir canım, zaten 18.haftandaymışsın doktorun 20. Haftayı uygun görmüş sen niye 23. Haftaya aldın ki ?
Yaren00000 minikmucizemmmmmmm devlet hastanesinde sıra aldım onlar gün verdi 23. Haftama denk geliyor oda
GamzeCan Yaren00000 devlet hastanesinde farklı bölüm ikisi canm perinotolojiye sıra bulmak biraz zaman alıyor
3oglanannesi Yaren00000 perinatalog riskli gebelik uzmanı dır diğeri ise normal radyoloji dru riskli gebelik uzmanı haliyle daha ayrıntılı inceliyor
Smyye1B Halfey Benim bulunduğum şehirde bu bölüm yoktu şubat ayında onu da özelde yaptırdım o yüzden bilgim yok maalesef. 😇 İsterseniz haftanız gelmeden önce devlette bir randevuya gidin 😇