Kızlar merhaba yorumlarınızı okuyorum Ve görüyorum ki hepimizin endişeleri korkuları mutluluklara aynı ben de bugün 22 haftalık oldum ilk gebeliğim ve 26 yaşındayım ikisi de erkek ilk öğrendiğimde bir tanesinin bile şokunu yaşarken İki tane olduğunu duyunca şoka girdim resmen üzüldüm Allah’ım ben ne yapacağım nasıl yeteceğim diye Sonra ailelerimiz bana çok kızdılar Allah kimseye böyle bir şey kolay kolay nasip etmez değerini bilin bazı insanlar bir tanesi için bile maddi manevi her şeyini ortaya koyuyor nasip olmuyor genede diye diye kabullenmeye başladım bu seferde milletin normal hamilelikte yaşadığı şeyleri ben x2 yaşamaya başladım şuan 5 aylığım ama karnım 7 aylık gibi 😅🫣 Ha bir de bunun yanı sıra moral bozucu bir tayfa var ay sen şimdi ne yapacaksın senin hayatın bitti iki çocukla dışarı nasıl çıkacaksın nasıl bakacaksın çok zor Allah yardım etsin bir de tabii ki hayatımızda bunlar var ve daha yeni yeni bunları bir kenara atmayı öğrendim Bunları yazmamın sebebi biliyorum hepiniz az çok aynı şeyleri yaşıyorsunuz Bence de bu anların tadını çıkaralım Allahım bir kolaylık verir elbette Demekki bu yükü kaldıracağımızı bildiği için Allah bize nasip etti hepinizin doğumları inşallah çok kolay olmuş herşeyden önce Allah hepsine sağlık versin devamı gelir inşallah.❤️🫶🏻