Elfsngr Selam kızlar dua edin yarın sabah sezeryan için yatış işlemlerim yapıldı . Aşırı stres ve heyecan var spinal payı tercih edicem size genel mi spinal mi olmalıyım 4 gibi anestezi ile görüşsecegiz.38+3 teyim kuveze filan girer mi ki
Suleermz Elfsngr Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bizlere de dua et inşallah ❤️ ben normal doğum şuan için ama sezeryan olsam spinal tercih ederdim o anı görmek isterdim ama sağlık problemi falan varsa doktorun daha iyi birşey söyler
aylinpalaa Elfsngr bence bebeğinizin doğduğu anı görmek için genel tercih etmeyin derim büyük bir sağlık probleminiz yoksa. Haftanız gayet iyi Allah korusun bebişte de bi sıkıntı olmazsa enfeksiyon gibi küveze girmez. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥹🤲🏻
Eslemim34 Elfsngr İşlemler de ne gerekli form mu dolduruluyor anne baba ikisi de olmak zorun da mı dolduruldğnda.. 32 haftalığım doğum şeklim belli değil ama normal istiyorum gittiğim de ne yapıcam ne dicem bilmiyorum 😂
Elfsngr Suleermz ederim tabiki canım şimdilik bir sorun yok bakalım kan aldilar sonuca göre anestezi ile görüşeceğiz . Bende spinal düşündüm bakalım
Elfsngr aylinpalaa inşallah girmez ölçümlerinde karın çevresi geri çıkıyordu 2 haftadir o kadar onun dışında bir sorunu yok bebeğinde zaten bu sebeple sezeryan kararı alındı sarılık durumunda diğer bebeklere göre daha uzun sürede geçebilir belki dedi doktorum
aylinpalaa Elfsngr bişey olmaz Allahın izniyle gönlünüzü ferah tutun. Arkadaşımın bebeği de küçük doğdu 37.haftasında aldılar bebeği 2500g doğdu ama sağlıklıydı küveze de girmedi