Emine5500 Kızlar sancım var hemde fazla ama doktorum suyun gelsin öyle gel dedi suyum gelmesi için ne yapmam lazım nolursunuz yardımcı olun çok sancım oluyor
Suleermz Emine5500 su herkeste gelen birşey değil ki doktorun neden böyle bir şey söyledi anlamadım ama sancini takip et canım 5 dk bir geliyorsa git doktora kaç haftalık bu arada
miyopmom Emine5500 benim sancimda coktu yerimde duramiyordum Ama ne nisan geliyodu ne suyum dayanamadim hastaneye gittim alttan kontrol ede ede en sonunda nisan gelmisti ama suyum hala gelmemisti dogum aninda patlattilar
Emine5500 Suleermz 39+2 oldu canım sancılarım sıklaştı ama suyun gelsin öyle gel dedi doktor bende anlamadım
Suleermz Emine5500 dediğim gibi canım sıklık aynı ve siddetliyse bekleme su masada bile patlatıyorlarmis yani bekleme
Suleermz Emine5500 hadi hayırlısı ile bir avazda doğurursun inşallah bizlere de dua et canım doğum ile sancı arasında edilen dualar kabul olurmuş 😇
Belmaa16 Emine5500 sağlıkla al kucağına bencede git bekleme benimde kahverengi bi akıntı geldi dün de gelmişti bi daha gelmedi bıgun tekrar geldi adet ağrısı gibi ağrım var ilk gebeliğim napcam bilmiyorum sancım felan yok öyle 36 haftalığım