34Zeynep34 Dr kafasını öne vermiş vücudu ters dedi bisey göremiyorum dedi siz bakarmısınız bi https://resimyukle.io/r/76nIc9M7zd
aylinpalaa 34Zeynep34 doktorun göremedğini biz göremeyiz ki😊 bebişiniz bacak arasını göstermemiş ya da uygun duruş pozisyonunda değil😊🤗
adehuS Deletedmom_7 gece rüyamda cinsiyet partisi yapıyordum mavi pullar dökülüyordu balonun içinden hayırlısı olsun 🥲
Deletedmom_7 adehuS yani anne hisseder derler ben de rüyasını görmüştüm başından beri de erkek hissediyordum öyle de oldu hayırlısı olsun inşallah 🙏😊 Ama ben sizinkini erkeğe benzettim öğrenince bana yazar mısınız? Merak ederim
Deletedmom_7 simgekaya sizinki çok küçük henüz 9 haftalık 😊 o yüzden tam anlayamadım. Öncekini bebeğin duruşuna göre de yorumlamistim burda pek bebeğin duruşu net değil. Ama kesesi böyle fasulye gibi olanlar genelde erkek oluyor kızların yuvarlak oluyor
fs2015 Deletedmom_7 özeldeki doktorum da erkeğe benzetti ama bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤗ben biraz kilolu olduğum için hissetmiyorum ya🙄
Guzelhayat Deletedmom_7 bacim resim Nasil yukleniyor bana da ogretsene yan yatmış dedi bizim doktor ama pipi gozukurdu olsa erkek bebeklerde dedi yine de bisey demedi.
Deletedmom_7 Mrveumtelf kıza benzettim emin olmak için hatta arkadaşima da sordum o da kıza benzetti 😊