1minnkin-annesi Canlar bebeğimin kıyafetlerini hazırlayacağım ama önce yıkamam lazım sizce sıvı sabun deterjanı mi yoksa sıvı deterjan mi iyi öneriniz var mı ona göre alacağım da yardimci olur musunuz??
Hamisssss 1minnkin-annesi merhaba ben dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını aldım yıkadım mis gibi oldu 🥰🤗🥰
Hamisssss 1minnkin-annesi bu arada yumuşatıcıda da üzerinde bahar ninnisi yazanı tercih ettim çok daha güzel bence 🤗
Ozge 1minnkin-annesi ilk yıkama için babyme aldım parfümsüz diye onu tercih ettim. Küçük boy aldım eğer bebek doğduktan sonra leke çıkarması iyiyse devam ederim değilse yeni arayışlara gireceğim.
GamzeDurmus 1minnkin-annesi green clean aldım ve leke çıkarıcısını, bebek kıyafetlerinde yumuşatıcı genelde önermedikleri için kullanmayı düşünmüyorum 🌸
___Havva27 1minnkin-annesi https://ty.gl/rfs6i6anvm biz bunlardan istedik herkes çok memnun yorumlarda elime henüz ulaşmadı dün siprş ettm
1minnkin-annesi Yaa yumuşatıcı ablam hediye etmişti bende deterjanı alayım dedim tavsiye edilen hangisi ise ona alayım dedim