Mervettt Merhaba kızlar henüz 13 haftalik hamileyim 1 ayda 3 kilo almışım 73 kıloyum doktor hızlı gidiyosun dedi ama ben ekmek yemiyorum hamur isi yemiyorum o halde kilo oluyor ne yapmam gerek sizlerde durum nedir 😐
Selintrkn Mervettt ben 38+1 im 7 kilo aldım toplamda normalde de zayıf biri dğeilim kilo almaya müsaitim tatlı tuzlu hamur işi çok çok az yedim onlardan uzak dur bol su iç canım
HalimeSct Mervettt bende 12+4 deyim 64 de hamile kaldım suan 70deyim doktor bana da önde gidiyorsun dedi hamur işi, ekmek, tatlı yiyen biri değilim meyveyi çok tüketiyorum meyveden almısım kıloları meyveyı günde 1 adet yemelisin dikkat etmelisin dedi 😊
BaharAytekin Mervettt sana motıve oliiim biraz 11 haftalıgım ve nasıl oldu anlamadım 5 kılo aldım öğrendıgimde daha 4 haftalık bıle degıldı gunduzlerı hep midem bulandı bişey yıyemedm sadece aksamları yıyebılıodum nasıl aldım bende bılemedim 🙈
BaharAytekin Mervettt sana motıve oliiim biraz 11 haftalıgım ve nasıl oldu anlamadım 5 kılo aldım öğrendıgimde daha 4 haftalık bıle degıldı gunduzlerı hep midem bulandı bişey yıyemedm sadece aksamları yıyebılıodum nasıl aldım bende bılemedim 🙈
Selintrkn Mervettt ben 20 ye kadar kustum hep 5 kilo verdim hatta çok şükür bebeğe zararı olmadı ondan sonraki haftalarda verdiğimi aldım 77yle hamile kaldım 5 verdim 7 aldım 79 kiloyum normalde de kiloluyum çok korktum kilo almaktan
Mervettt Selintrkn ben bir kere bile kusmadım ondan yediğim kaldı 🙈 bende çok korkuyorum böyle giderse küçük bi varil olucak gibiyim 😓
svmeybgl Mervettt bende ilk 3 ay kustuğum halde 3 kilo almıştım doktorum artık ayda bir kilo almamı söylemişti bende sonra ki kontrolde 1 kilo aldım ( yediklerim ilk 3 aya göre daha fazlaydı ) şimdide 5 haftada bir kilo aldım . İştahım baya açıldı bu gidişle çok kilo alacağım gibi meyveyi çok tüketiyorum sanırım o kilo yapıyor
Mervettt svmeybgl bende meyve faydalı diye sürekli yiyodum ama yapıyomuş yukarıda bi arkdaş yazmış artık onu da sınırlı yicez 😊
Durdudiler Mervettt bnde 33. Haftadaym 8 kilo aldm ayda 1 kilo dio zaten doktorlar. Dondurma kilo aldirio bnce bnde ekmek yemiorm bol meyve yiyorum. Doktor hızlı gidiosn dedi vitamin ilacımı 2 günde 1 e düşürdü ben hızlı gittfimi dusunmuorm o yüzden düzenli içiyorum ilaçlarımı her gün. Vitaminler de kilo yapio kısacası
Mervettt Durdudiler aynen vitaminlerin de katkısı var ama sizin aldığınız kilo haftanıza göre iyi gibi bence
Durdudiler Mervettt evet ama doktor hızlı gittgmi dusunuo bn öyle düşünmüyorum şeker tuz hamur işi uzak durunca kilo almiosn zatn. Hamilelikten önce de yemezdm aynı yeme stili devam edio
EsraDabakzkal Bende 32 deyim 12 kilo aldım ama erkek olduğundan mıdır nedir sadece karnım sivrildi bacaklarım kollarım aynı 😅 ilk 4 ay birer kilo aldım. Sonra ikişer üçer geliyor işte bakalım sonumu merak ediyorum 😂 ilk başta takılıyordum ama artık hiç düşünmüyorum bebeğim iyi olsun da. Onunda kilosu iyi gidiyor. İnan’ın kızlar dr bebeğin kilo aldığını söyledikçe sizin aldığınız kilolar önemini yitiriyor 😇😇
Tugbanavruz Mervettt 36+4 61 le hamile kaldım 55 e düştüm son iki ayda kilo almaya başladım şimdi ise 65.5
Mutluluk07 14 haftalığım hiç kilo almadım tam alıyor gibi oluyorum bir kilo sabah gene aynıyım ama gobis çıktı hafif den anlamadim o göbeğin kilosu nerde ben de onu sorcam doktora 🙄İlk haftalar yiyemedim beslenemedim istifra ediyordum simdide bir haftadır ishal :( dün sabah 1 adet ekmegi tek basıma yedim kendime hayret ettim Ama kızlar sanirim yapı meselesi ben hamile kalmadan önce ne yesem yarıyordu şimdi sanirim bebeğe yarıyor kendim ayniyim hiç biseyi de kesmedim herşeyden yiyorum doktor da bisey demedi cok dikkat ettikçe daha fazla alınıyor bence takmayın