Melekk8 FDM220 bugün aşırı derecede göğüs uçlarımda yanma var daha yumurtlama geçeli 1 hafta oldu erken diyorum ama bilmiyorum valla kafam karışık inşallah tutmuştur aminn🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥺
Tugce123- Melekk8 benim yumurtalamadan başladı adet oldum ama hala agrıyor sızlıyor normelde hastalandığımda direk geçer göğüs agrım
2melkannesii Melekk8 benimde göğüs ağrım ilk defa oldu ve aşırı dolgunlaşto büyüdü😬 normalde adete yakın olur adet bitince geçerdi 😬 bir umut bekliyorum bu ay
Melekk8 2melkannesii benim aksine hiç olmaz Göğüs ağrım ama benim şuan uçları yanıyor acıyo bakalım hakkımızda hayırlısı
ElifAkyol Melekk8 Bende ilk defa bu ay yaşadım Yumurtlama günüm 6 mayıs aşırı akıntı gördüm bir de ağır grip geçiriyorum Gögüslerim acıyor ve kaşınıyor Adet tarihim 23 mayıs bakalım nasibizde varsa bu ay güzel haber alırız 😍♥️
ElifAkyol Melekk8 Geçmiş olsun canım benim Bende de adet olacakmış gibi ağrılar oluyor bakalım daha çok var hayırlısı olsun senin adet günün ne zaman Hayırlısıyla inşaAllah hamileyizdir güzel haberi veririz birbirimize🧡
Okyanus1 Melekk8 canım benimde yumurtlamadan bu yana göğüs ve kasık ağrılarım var daha öncesinde de sadece göğüs ağrım vardı adet olunca geçmişti ama şuan yine adet olur muyum bilmiyorum bende merakla bekliyorum inşallah hamileyizdir😊
Melekk8 ElifAkyol canım benim adetlerim düzensiz kafasına estiği gibi 16-18 arası olmam gerekiyor yumurtlama göreli 1 haftayı geçti
Ayayya Melekk8 Benim kendimde ilk farkettiğim gebelik göğüs ağrısıydı. En son ergenlikte ağrıdığı için direkt şüphelendim. Gebelik testlerim negatif çıktı. 4. haftada erken gebelik testinde öğrendim.
Melekk8 Ayayya canım bende acıma ve göğüs ucunda yanma var yumurtlamadan 1 hafta geçti bu ay olsun nolur aminn🤲🏻🤲🏻