Brcrtny [bilinmeyen] aynen canım haberleşelim birbirimize umut oluruz 😊 Allah isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda 🙏🏻 Bize de kısmet etsin inşallah ♥️
weallwantlove [bilinmeyen] nasılsın canım? Ben üzüntümü ancak atlattım okullar da açıldı ya iş güç oyalandım neyse ki. Adetim bitmek üzere benim de aldın testleri değil mi? Bu ay beraber deneriz ovulasyonları inşallah Rabbim nasip eder. Çok öpüyorum
weallwantlove [bilinmeyen] evet kuzum inşallah peş peşe hamile kalırız Rabbim bize de nasip etsin ben de dün sipariş verdim bakalım bugün yarın gelir heralde 😘😘 geç adetlendim diye kısa sürdü galiba 7den 5 e düştü bu ay. Bu arada her yer buz ben de patik patik dolaşıyorum meydanda
weallwantlove [bilinmeyen] aynen aynen 😂 damlata damlata bi hal olacağız. İnsan ovulasyon testinde bile çift çizgi görünce mutlu oluyor 😄 ben de n11den 30lu aldım yanında bir tane erken gebelik iki tane normal gebelik testi 30tl
Secda [bilinmeyen] ben daha yapmadım 2 gibi yapacağım üzülme dur bakalım hemn bugün yumurtlama olacak degil ya yarın yumurtlarsin belki sakin ol sen yine ilişkin gir yarın yumurtlamsi n hazirda sprey olur
Secda Aynn baksana o abla yeni bir diyolog attı kadının adetin son gün kala yumurtam is sakin stres yapmayalim
Kubravci [bilinmeyen] ben adetimin üstünden 4 gün falan geçti evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan idrar testi yaptım beta 639 çıktı
Mihra Gamze58 benm de 15.gecikme günü yarın kan testi yaptırıcam inşallah benimde öyledir. sende hiç belirti varmıydı