Nehirimmmmm Bu haftalarda olanlar sizde de var mı hareket azlığı daha rabdevuma 13 gün var merak ettim, tekme hissetmiyorum ama hareketleri çok azaldı, Günde kaç defa hareket etmesi gerekiyor hangi sıklıkla olmalı bana yardımcı olurmusunuz korkuyorum biraz 😞😞
Melike Nehirimmmmm Bana doktorum gün içinde 10 defa hareket etmesi gerekiyor, ara ara soluna yat bir süre takip et demişti.
Nehirimmmmm Melike ya teşekkür ederim canım inşallah iyidir bebeğim, daha önce de kaybım olduğu için çok evhamlıyım sanırım
Melike Nehirimmmmm İstersen sağlık ocağına git kalp atışını dinle için rahat etsin. Biliyorum insan çok korkuyor Allahım sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşallah 🤲🏻
Nehirimmmmm Melike kalp atışında belli olur mu bi sıkıntı olduğu, ben hissediyorum hareket ediyor ama eskisine göre çok azalmış ,
Skywalker Merhaba bende yeni 36.hafta oldum ayni durum bende de mevcut endiselendigim icin doktora geldim su azligi ve plesenta yaslanmasi da vardi bende yakindan takip etmenizde fayda var
Nehirimmmmm Skywalker gerçekten mi çok üzüldüm 💐 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız , gidecem inşallah bende hayırla sağlıkla kucağıma alırım 😞😞