Jan91 Merhaba 🌸 hamilelikte boyle biseyle karsilasan oldu mu, son zamanlarda ugultu olustu gecmiyor, tansiyonum iyi
litfenama Jan91 benim hamilelikten önce oldu. Kbb, nöroloji ve son olarak dahiliyeye gittim. Tiroid yapabilir dediler ama nedeni bulunamadı. Mr çekilmişti bu arada. Babam geçen hafta gittiğinde ona da mr çektiler. Bir şey çıkmadı. Artık psikolojik diyerek konu kapatılıyor maalesef.
Eslemim34 Jan91 Ben hamile olduğumdan beri kulaklarım sürekli tıkanıyor sesleri bile zor duyorum tıkandığı zaman sonradan açılıyor 🤷♀️ Niye böyle ben de bilmiyorum.
Nurbyk0306 Jan91 vertigo olabilme ihtimalide olabilir yeni vertigo gecirdim cunku ama bende hem bas donmesi bulanti ve kulagimda ara ara ugultu oluyordu suan iyilestim biraz ama ara ara ugultu var yine
Jan91 defneninannesi44 neden gitmediniz, net bisey soylemediler dimi size, valla ben gittim kulakta bisey bulmadi olmadı MR a falan girmek gerekiyormus o korkutuyor beni
defneninannesi44 Jan91 hamilelikle alakası yok dedi kadın doğum yani devlette gittim ultrason istediler çok sonraya sıra verdiler diye gitmedim şehir dışına çıkmam gerekiyordu işitme testi yapıldı ama o da normal internette kafaya takmayacaksınız diyor özele de gidemedim daha
Mavidunyamm Jan91 büyük ihtimalle orta kulak iltihabı olmuşsunuz. Antibiyotik ile geçer. Doktora görünün
Ocean-blue Bende ses duyuyor gibiydim. Hatta gece kalkıp kim çekiç fln kullanıyor bu saatte tadilat yapıyor diye balkondan bakıyordum aşağı yukarı. Derken eşim ne sesi ses fln yok deyince korktum. Sol kulağımdan geliyordu ses. Tak tak tak çivi çakar gibiydi. Doktorum demir kullanalım dedi demir hapı aldım önce ses kısıldı sonra bikac günde geçti.
nmtock41 Jan91 benimde sağ kuşağında oluyor uzun zamandır geçmiyor sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittiğimde oradaki doktora sordum hipoglisemi olabilir dedi ben de uzun süre aç kaldığımda olduğunu fark ettim kuru dut vs yiyebilirsin dedi hala başlamadım ama uğuldama olduğu zaman meyve yiyorum geçiyor
nmtock41 Jan91 şeker yüklemesi yaptırdım açlık şekerim 59 du sizin nasıldı belki sizinde aynı sorundur benimkiyle demir hapı kullanıyorum demir eksikliğinden değildir diye düşünüyorum..
Jan91 nmtock41 seker yuklemesi iyi cikmisti bende, valla nedeni belli degil, kbb doktoru da bulamadi sorunu, demir hapi aliyorum artık düşük degil kan