Aaysegull_16 Kızlar merhaba. Şuan 5 haftalık hamileyim. Öğrendiğimden beri mide bulantısı, kusma vs. Herhangi bir sorun yaşamadım. Herkes bu şekilde devam eder diyor. Süreci bu şekilde geçiren var mı ?
Deletedmom83940 Aaysegull_16 her bünye farklı canım beşinci haftalar da benim de yoktu 6. haftama girdim mide bulantım başladı çok şiddetli olmasa da hayatıma devam edebiliyorum yani
TazeAnne06 Aaysegull_16 ne güzel inşallah olmaz 😅😅 ben ilk 3 ay 3-4 kilo verdim her şeyden midem bulanıyordu 🙄🙄
Stuna Aaysegull_16 herkesin aynı olmaz ki. Benim ilk hamileliğim çok rahat geçmişti hiç yaşamadım nerdeyse mide bulantısı. İkincide 7. Haftada başladı bulantı 13 oldu hala devam. Her hamilelik başka. Belki sizde hiç olmaz belki sonradan başlar
Beyazguvercin2 Aaysegull_16 gülüm maşallah de kendine ama 7. Haftayla beraber başlıyor başlarda bende anlamamıştım yok diyordum ama 5 ay boyunca ağzımdan burnumdan kusmaktan 12 kilo verdim tam çok çok zorlandım Rabbim yaşatmasın valla sana da yeni gebe olanlarada mide bulantısı hayatını burnundan getiriyor insanın serumlarla beslenmek zorunda kaldım ilk 5 ayım çok çok zor geçti benim
Gksuaydn Benim 6. Haftadan sonra birden başladı 2 ay çok çektim. İnşallah yaşamazsınız iyi bişey değil 😁😁
Ayyccaa Aaysegull_16 arkadaşım benden birkaç hafta önce hamile kaldı mesela o kaç hafta boyunca bulantı kusmadan basını alamadı Ama bende hiç o belirtiler olmadı uyudum halsizlik oldu biraz
fride009 Aaysegull_16 inşallah olmaz benimki 5-6 haftalarda başladı 17 ye kadar ne çektim 10 kilo verdim