Sultannuu Kızlar 5+6 günlük hamileyim günleriniz nasıl geçiyor bebislerinizi görebildiniz mi belirtileriniz ne durumda
Deletedmom83940 Sultannuu 6+3 olduk mide bulantılarıyla uğraşıyorum onun dışında hala pek bişey anlamadım hamilelikten 🌺
1prenses2prensyenigebe Sultannuu 4.gebeliğim ama öliyorum mide bulantısı koku hassasiyeti resmen yaşamaktan bıktım daha 7+2 yiz 38.haftaya kadar nası geçicek bakalım
Sultannuu Omay0707 kasıklarıma iğne batar gibi oluyor göğüslerim şişti gaz problemim oluyor çok şükür onun dışında hamile değil gibiyim
Kubradoguhan Sultannuu canım bebişimizin günleri aynı . Biz dün vajinal muayene ile bebeğimizi gördük ama daha çok küçüktü . Bulantım yok ama mide yanmam ve gaz var onun haricinde güzel şükür
Sultannuu Kubradoguhan benimde bulantim yok gaz sıkıntım var bebeği karından ultrasonda 5+2 de gördüm canim
Ilknurr3858 Sultannuu Son adet tarihiniz ne zaman, birde beta hcg niz kaç çıkmıştı 😊 bende 5+3 gözüküyorum ama beta hcg 90 çıktı dün, yarın tekrar vereceğim test umarım yükselir
Umay255 Ilknurr3858 kuzum yanlış anlama ama 90 küsur betayla 5 haftalık olmaz benim şahsen 4 binlerdeyken 4 haftalık dedi orda yanlisin var bnce 3 haftalık yada 4 haftalık Olcan ❤️
Ilknrshnn Deletedmom83940 26 Mart son adetim 5 haftalıkken öğrendim 37500 çıktı kanım çok şükür keseyi de gördük şimdi 6+4 dsn gidiyoruz :)8