Herkese merhabalar,
Ben idrar yolları enfeksiyonu için Şubat ayında muayeneye gitmiştim. Bebek düşüncemiz de yeni oluşmaya başlamıştı. Muayene eden doktorum vajinal olarak bakmıştı çocuk düşünüyorsanız eğer yumurta rezervinizi az görüyorum dedi gerekli tahlilleri yaptık amh 0.62 çıktı elinizi çabuk tutun hatta direk tüp bebek yapalım dedi. Yaşım 27 ben daha yeni bebek fikrine alıştığım için kendim denemek istedim. Çok şükür 12 mart son adet oluşum oldu. Allahım çok aratmadı hemen nasip etmişti. Bu pazartesiye kadar 8 haftalık hamileydim ancak boş gebelik teşhisi konduğu için kürtaj olmak durumunda kaldım. Farklı bir doktora gitmeye başlamıştım ve görebilmek için her şeyi yaptı kendisi 7. Haftada farketmişti ama biraz daha bekledik geç döllenme olduğunu düşünüyordu çünkü çok düşük bi değerle beta hgc öğrenmiştik. Kesem 27 mm e kadar çıktı yolk saç kesesi oluştu ama bebek görünmedi ne yazık ki . Büyük bi üzüntü içindeyim . Ama veren Allahım vaktini sorgulamak bana düşmez kötüden korudu deyip şükrediyorum. Doktorum 2 hafta cinsel ilişki olmasın sonra korunmanı önermiyorum dedi. Sizler yaşadınız mı ne kadar süre sonra hamile kaldınız var mı bunlar başından geçen ?