Sevdesi Aybukenurr valla ben doktor konusun da cok hassas davranmıstım ilk hamileleğim de baya doktor değiştirdim ilgisizliği den. Şimdi 8 haftalık gbeyim kanamam falan oldu gayet iyi ilgili mütevazi Bi doktor ben cok memnunum
-gulayyyy- bir_pasa_annesi hem Ncr Hastanesi’ne Hemde Hayat Hastanesi’ne Bakıyor Hamit Soysal Ncr 3200 hayat Muayenesi de 215 civar Hayat Hastanesi’nde 150 muayene 1500 2000 civarı doğum
-gulayyyy- bir_pasa_annesi doğrudur ama bizim gelin gidiyor hayat Hastanesi’ne bu şekilde söylediler ücret için
Ayselkaracizmelli -gulayyyy- bayramdan sonra ücretler arttı deniyor normalde muayene ücreti 220 idi şuan 255 oldu daha haftaya tekrar kontrole gideceğim doğum ücreti için bilgi alacaktım öğrenirsem söylerim inşallah
-gulayyyy- Ayselkaracizmelli Ncr Hastanesi için Mi Ben telefonla arayıp öğrendim 215 dediler bende ilk defa gidicem ne söylesem yalan olur ama hastaneyi aradım 215 dedi
Ayselkaracizmelli -gulayyyy- ama bayramdan önce normal 4500 sezeryan 5500 demişlerdi ve bayramdan sonra fiyatları güncellendi işte pazartesi kontrolüm var soracağım daha ama inşallah dediğiniz gibidir artmamıştır
3oglanannesi 1HappyM üniversite ye gidiyorum ultrason hariç iyi ultrason da da dr gıcık ondan babayı sokmuyor resim vermiyor o yani sorunlu gebeyim onun içşn ilgisi iyi yoksa
Gulumseme 1HappyM ben başta liv hospital Cevdet hakan başar a gidiyordum doğuma normal 4500 sezeryan 5500 dediler şimdi cengiz Gökçek doğum hastanesinde Mehmet Zeki damarer var ona gidiyorum maddi durumu bahane edip
-gulayyyy- Ayselkaracizmelli Yani Ben Gitmedim Şimdi ne desem yalan olur telefonla arayıp öğrendiğin zaman bilgi veriyorlar bende telefonla arayıp öğrendim bir hafta oldu bu şekilde söylemislerdi
momeva Yurdanur Açılmış, aşırı ilgili işini titizlikle yapan bir doktor. Çok memnunum.. iyi ki benim doktorum 🤭🫶🏻 Muayene 500 tl